HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CONNECT > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Comfort als van een auto, duurzame zitplaatsen en een indrukwekkende rijpositie maken van de Transit Connect een ontspannende en comfortabele plek om te zijn. En met de FordPass Connect kunt u nu genieten van 4G wifi, actuele verkeersupdates, het op afstand vergrendelen en ontgrendelen van uw voertuig, en nog veel meer. Deze connectiviteit kon u tot nu toe alleen thuis of op kantoor ervaren.

Ford SYNC interior display

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live TrafficTooltip kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Laden onderweg

Voor bepaalde smartphonesTooltip is draadloos opladen beschikbaar, wat betekent dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest om ervoor te zorgen dat uw apparaten altijd klaar zijn voor gebruik.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

De sleutel tot een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de Transit Connect beschikbaar met de FordPass Connect-modemTooltip, een systeem dat is ontworpen om elke reis gemakkelijker en aangenamer te maken. Het maakt een reeks functies mogelijk, waaronder wifiTooltip voor maximaal tien apparaten, zodat passagiers hun favoriete streamingdienst kunnen laden en lange reizen voorbij kunnen laten vliegen. Bovendien komt u, dankzij realtime verkeersupdatesTooltip die rechtstreeks op uw navigatiesysteem worden getoond, ontspannen en op tijd aan.

Download de FordPass-app voor nog meer functies

FordPass Connect kan nog meer wanneer het via de FordPass-app wordt gekoppeld met uw smartphone. Eenmaal verbonden, kunt u profiteren van een groot aantal innovatieve nieuwe functies, inclusief het lokaliseren van uw voertuig wanneer u zich niet meer kunt herinneren waar u geparkeerd hebt en het op afstand vergrendelen en ontgrendelen van het voertuig. Dit helpt u om te controleren of uw voertuig vergrendeld is, of zelfs om iemand toegang te geven tot uw voertuig wanneer u zich elders bevindt.
Bovendien kunt u, als u een automatische versnellingsbak hebt, uw voertuig zelfs starten, zodat hij ijsvrij, warm en klaar is om te vertrekken wanneer u dat bent. U kunt uw navigatiesysteem ook van thuis uit programmeren door een bestemming rechtstreeks van uw telefoon naar uw voertuig te sturen.

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

Een veilige plaats voor al uw toestellen

Het device dock is ontworpen als houder voor uw gps, smartphone of mp3-speler en bevat een usb-poort.

Start uw auto met een druk op de knop

De Transit Connect detecteert automatisch zijn eigen, unieke sleutel, zelfs als deze in uw broekzak of handtas zit. U hoeft alleen nog op de Ford Power-startknop te drukken om de motor te starten.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Ruimte voor alles

De intelligent ontworpen middenconsole is voorzien van een 12-volt stopcontact, USB-connectiviteit met oplaadmogelijkheid, twee bekerhouders en opslagruimtes die zijn ontworpen voor een A4-map.

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien en de ruitenwissers ijsvrij te houden.

Ford car with frosted up screen
MyKey detail

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Extra comfort met verstelbare, verwarmde zetels

Ongeacht de omstandigheden buiten, in uw voertuig zit u comfortabel. U kunt opteren voor verwarmbare zetels vooraan, zodat u het zelfs in de winter lekker warm hebt.

Ford Transit Connect detail of front heated seats
Electronic Automatic Temperature Control detail

Stel de ideale temperatuur in voor u en uw passagier

Met de optionele Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control kunt u de temperaturen selecteren die u en uw passagier afzonderlijk verkiezen. Het systeem behoudt dan de temperatuur met de geavanceerde airconditioning.

Top