Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CONNECT
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Net Retail Price (CV) excl. btw

Dynamisch. Praktisch. Doelbewust.

Sees the road signs you might miss

Ziet de verkeerstekens die u misschien niet ziet

Of de verkeerstekens nu aan de zijkant van de weg staan of erboven geplaatst zijn, of ze nu tijdelijk of permanent zijn, het Traffic Sign Recognition-systeem kan ze identificeren. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of bord 'Niet inhalen' verschijnt op het instrumentenpaneel en verandert telkens als een nieuw snelheidsverbod van toepassing wordt.

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Ford Transit Connect Sony audio system

Haal alles uit uw motor

Een nieuwe 1.0 liter 3-cylinder EcoBoost benzinemotor levert 100 pk en een koppel van 170 Nm met zes manuele versnellingen. In combinatie met andere brandstofbesparende technologieën zoals Auto Start-Stop, geeft deze gelauwerde motor u alle kracht die u verwacht van een conventionele 1.6 liter motor, maar met een CO2-uitstoot van slechts 129 g/km en een brandstofzuinigheid van slechts 5,6l/100km.

Om botsingen bij lage snelheid te helpen voorkomen

Ongevallen in stapvoets verkeer gebeuren maar al te vaak: Active City Stop is een geavanceerde technologie die speciaal ontworpen is om dat soort ongevallen te vermijden of de impact ervan te verminderen. Als het systeem merkt dat de auto voor u onverwacht is gestopt en u trager dan 50 km/u rijdt, schakelt het automatisch de remmen in. 

Ruimte voor lange voorwerpen met een laadschot met doorlaatluik

Beschikbaar op alle bestelwagen-versies met een dubbele zitplaats voor passagiers voorin, een ingenieus laadschot waardoor u tot 3 m lange items kunt vervoeren in een bestelwagen met een korte wielbasis (L1) en tot 3,4 m in een model met een lange wielbasis (L2). Het tussenschot beschikt over een openklapbaar luik aan de onderkant, waardoor u lange items kunt schuiven in een opslagruimte onder de passagiersstoel vooraan. Achter het schot, er is ruimte voor twee Euro-palletten (in L1) of 122cm x 244cm vellen materiaal (in L2).

Interior 360 video still

Kies een wielbasis

Brochures & prijslijsten

Ontdek meer over dit model in de brochures en prijslijsten.

White Ford Transit Connect
Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE TRANSIT CONNECT AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top