Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CONNECT > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

De Transit Connect biedt flexibele laadruimte tot 3,6 m3 en tot 1.000 kg nuttig laadvermogen.

Vindingrijke en nuttige kenmerken helpen zowel uw lading als uw voertuig beschermen tegen de ontberingen van zware werkomstandigheden.

En omdat de bestelwagen gebouwd is volgens de strenge normen voor commerciële voertuigen, is hij niet alleen gemaakt om te blijven meegaan, maar is hij ook ontworpen om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

Ruimte voor lange voorwerpen met een laadschot met doorlaatluik

Beschikbaar op alle bestelwagen-versies met een dubbele zitplaats voor passagiers voorin, een ingenieus laadschot waardoor u tot 3 m lange items kunt vervoeren in een bestelwagen met een korte wielbasis (L1) en tot 3,4 m in een model met een lange wielbasis (L2). Het tussenschot beschikt over een openklapbaar luik aan de onderkant, waardoor u lange items kunt schuiven in een opslagruimte onder de passagiersstoel vooraan. Achter het schot, er is ruimte voor twee Euro-palletten (in L1) of 122cm x 244cm vellen materiaal (in L2).

Ford Transit Connect Dual front passenger seat

Nu is er plaats voor drie in de cabine

De Transit Connect is verkrijgbaar met een dubbele zitplaats voor passagiers voorin - zo is er nu voorin plaats voor drie. De middelste stoel kunt u neerklappen om een handig vlak oppervlak te creëren waarop u kunt schrijven of een laptop kunt plaatsen, en omhoog kantelen om een bruikbare opslagruimte te onthullen.  

Bevestigingspunten om uw lading vast te maken

Bevestigingspunten aan de zijwand helpen de laadvloer vrij te houden en beantwoorden zowel aan de DIN- als de ISO-normen. Er zijn ook sjorogen op borst- en schouderhoogte in de structuur van de het voertuig ingebouwd, die elk een lading van 30 kg kunnen dragen.

Ford Transit Connect Cargo area lighting

Een beter verlichte laadruimte voor veiliger en eenvoudiger laden

De nieuwe verlichting in de laadruimte is veel helderder dan de vorige modellen en is standaard inbegrepen. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor ultra-heldere ledverlichting. In een voertuig van dergelijke grootte is dit een slimme en zeer praktische optie.

Eenvoudig schoon te maken bescherming in de cabine en de laadruimte

Een rubberen vloerbekleding houdt uw cabine proper, een stevige beschermende laag op de laadvloer en zijkant van de laadbakken beschermt uw bestelwagen tegen stoten en krassen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.  

Ford Transit Connect Protect the load floor with a heavy duty load liner
Ford Transit Connect 1 year service intervals

Langere onderhoudsintervallen zodat u langer op de weg kan blijven

Elk onderdeel van de Transit Connect is ontworpen om de duurzaamheid te optimaliseren en langer mee te gaan zonder nood aan onderhoud. Daarom heeft het maar elke 30.000 km of om de 12 maanden een onderhoud nodig. 

Lange garantie tegen perforatie voor extra zekerheid

Als bewijs voor de bouwkwaliteit van de bestelwagen komt het voertuig met een geruststellend lange garantie van 12 jaar tegen perforatie.  

Ford Transit Connect 12 years anti-perforation warranty
Full Steel Bulkhead

Stalen tussenschot houdt dieven buiten

Een stalen tussenschot over de gehele hoogte en breedte voorkomt dat dieven toegang krijgen tot uw laadruimte wanneer ze in de cabine inbreken. Het doet ook dienst als een veiligheidsmaatregel door u te beschermen tegen de stoten van uw lading of gereedschap, in het geval van een ongeval.

Top