Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CONNECT > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Door de combinatie van een intelligent, eigentijds ontwerp en technologieën die bestaan om aan uw noden tegemoet te komen, is de Transit Connect zowel een doeltreffend, commercieel voertuig als een praktisch, comfortabel kantoor op wielen. 

Ford SYNC 2 with Voice Control and 6” colour Touchscreen

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Uw bestelwagen: uw kantoor

Dankzij de ingebouwde mobiele connectiviteit in de Transit was het nooit eenvoudiger om, waar u zich ook bevindt, zaken te doen. De cabine bevat eigenschappen die ontwikkeld werden om u te helpen om alles bij de hand te hebben. U hebt een of twee 12V-stopcontacten, Aux-ingang en USB-aansluiting, bekerhouders, plaats voor een laptop of A4-bestanden en een optionele opbergruimte onder de zetel.

mobile connectivity built in to Transit Connect
 touch a button and the system can de-ice or defrost the screen in seconds

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Extra comfort met verwarmde zetels

Wat de omstandigheden buiten ook zijn, in uw Ford zitten u en uw passagier vooraan warm en comfortabel. Optioneel verwarmde voorzetels maken het rijden in de koudere maanden veel aangenamer.

Seat warmers
Dual zone Electronic Automatic Temperature Control

Altijd op de ideale temperatuur

Met de elektronische automatische temperatuurregeling hoeft u alleen de gewenste interieurtemperatuur te selecteren en het systeem houdt deze aan met de geavanceerde airconditioning.

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Ford MyKey® is an innovative programmable feature that encourages safer driving
Easy fuel

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw Ford, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Buitenspiegels die zichzelf beschermen

Deze elektrisch bediende buitenspiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers. Ze worden ook verwarmd, zodat u bij vriestemperaturen 's ochtends sneller kunt wegrijden.

At the touch of a button you can fully open or close both the driver and passenger windows

Open en sluit uw ruiten met een eenvoudige druk op de knop

Met een druk op de knop kunt u alle ruiten volledig openen of sluiten.

Een aanpasbare stuurkolom

Om u te helpen bij het vinden van de meest comfortabele rijpositie is de stuurkolom zowel axiaal als horizontaal verstelbaar.

Opbergplank

Een opbergplank boven de chauffeur en de passagier maakt op een doeltreffende manier gebruik van anders ongebruikte ruimte, zodat u uw cabine proper kunt houden en toch alles binnen bereik kunt hebben. 

Top