Home > Naverkoop > Onze Diensten > FordPass > FordPass Pro
FordPass pro App dashboard mockup

FordPass Pro. 

Alles onder controle en altijd op de hoogte.

Beheer maximaal vijf bedrijfsvoertuigen, met tools om ze in goede staat, veilig en operationeel te houden. Zodat u zich kunt focussen op het werk.
 
 
FordPass Pro car icon

Controleer de staat van uw voertuigen

FordPass Pro warning icon

Ontvang een melding als er problemen zijn

FordPass Pro remote access icon

Krijg op afstand toegang tot uw voertuigen

Ford Transit with person standing on side

Blijf verbonden

FordPass Pro is ontworpen voor nieuwe bedrijfsvoertuigen die worden geleverd met FordPass Connect. Met onze ingebouwde modem kunt u moeiteloos verbinding maken met uw voertuigen, waar u ook bent. Geeft u alle functies die u nodig hebt om uw bedrijf vooruit te helpen.

Neem controle

Slaap op uw beide oren: vergrendel uw voertuig waar u ook bent, zodat u zeker bent dat alles veilig is. En voertuigen met een automatische versnellingsbak kunt u zelfs de motor starten vanuit de app (niet beschikbaar op Ranger), zodat hij al warm kan draaien als u heel vroeg moet vertrekken. Open uw commandocentrum met een tik om uw voertuig op afstand te bedienen.

Icon of a mobile App buttons
Icons with anti theft indicators and engine coolant alert

Ontvang meldingen

U wordt gewaarschuwd als er problemen zijn met een van uw voertuigen. Zo kunt u de problemen aanpakken en vermijdt u onaangename verrassingen achteraf. Stel uw favoriete Ford-verdeler in en regel uw onderhoudsafspraken en herstellingen. 

Directe toegang

Met directe toegang tot de belangrijkste informatie over elk van uw voertuigen is het eenvoudig om op de hoogte te blijven van onderhoud. U kunt de bandenspanning controleren in de app zodat u weet wanneer u lucht moet bijvullen. Hierdoor vermindert de slijtage en verbetert het brandstofverbruik. U kunt ook uw AdBlue-niveau bekijken zodat u altijd weet wanneer u het moet aanvullen.

 

Icon showing mobile with App info
Screenshot of map with locations

Volg uw voertuigen

Zijn uw voertuigen waar ze moeten zijn? Voortaan weet u het.
Controleer ze doorheen de dag of wanneer u naar huis gaat, en bekijk hun meest recente locaties op één kaart. Zit uw werkdag erop, dan bent u zeker dat alles veilig is en zich op de juiste plaats bevindt.

 
 
Top