FordPass Pro logo

Of u nu met één of maximaal vijf bedrijfsvoertuigen werkt, FordPass Pro geeft u de mogelijkheid om uw voertuigen in goede staat, veilig en operationeel te houden.

 

 

De zakelijke app voor verbonden voertuigen

De FordPass Pro-app is ontworpen voor bedrijfsvoertuigen met een FordPass Connect-modem. De app stelt u in staat om uw modem te activeren en toegang te krijgen tot een reeks handige functies. We zorgen ervoor dat we steeds meer van onze nieuwe bedrijfsvoertuigen met volledige connectiviteit uitrusten. Neem contact op met uw Ford-dealer om te controleren of uw huidige Ford compatibel is.

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

BEVEILIGING

De beveiligingsfuncties van FordPass Pro, waaronder de Bewakingssmodus, zone-vergrendeling en live voertuiglocatie, bieden extra gemoedsrust.

Houd een oogje in het zeil

Extra veiligheid bovenop het alarmsysteem van uw voertuig. De Bewakingssmodus stuurt u een melding wanneer iemand een gestolen of nagemaakte sleutel gebruikt om toegang te krijgen tot uw voertuig.

Service person in shop checking phone and looking from window
Close up on hand holding mobile phone

Vergrendeling verzekerd

Voor extra gemoedsrust kunt u met de Live Lock-status in een oogopslag controleren of alle voertuigdeuren vergrendeld zijn. U kunt zelfs toegang krijgen tot uw commandocentrum in de app om deuren op afstand te vergrendelen of ontgrendelen.

Volg uw voertuigen

Staan uw voertuigen op hun plaats? Met FordPass Pro weet u het. Volg uw bedrijfsvoertuigen, met hun laatst geregistreerde locatie op één kaart.

Close up on person checking his phone in a shop
Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

Toegang beheren

Dankzij zone-vergrendeling op afstand kunt u de cabine en laaddeuren afzonderlijk bedienen. Zo kunt u iemand toegang geven tot de cabine terwijl de laadruimte afgesloten blijft.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

PRODUCTIVITEIT

Tal van slimme Ford Pass Pro-hulpmiddelen en productiviteitsfuncties helpen u om het maximum uit uw bedrijfsvoertuigen te halen.

Person in front of shop checking his mobile with Ford Van parked next to shop

Beheren op afstand

Controleer of een voertuig veilig is en vergrendel of ontgrendel het via de app. U kunt automatische voertuigenTooltip zelfs op afstand starten om ervoor te zorgen dat het voertuig ijsvrij en gebruiksklaar is wanneer u dat wilt.

Construction worker in high viz jacket sitting in front seat of  Ford Transit Van

Blijf online

Leid uw bedrijf direct vanuit uw bestelwagen. De FordPass Connect-modem maakt van uw voertuigcabine uw mobiele kantoor, met een wifihotspotTooltip waarmee u tot wel tien apparaten in en rond uw voertuig kunt verbinden.

Mobile phone laying on working desk

VOERTUIGSTAAT

FordPass Pro maakt het eenvoudig om onderhoud bij te houden, met eenvoudige toegang tot belangrijke informatie over de staat van het voertuig, zodat u uw voertuig langer op de baan kunt houden.

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

Steeds klaar om u te helpen

Vraag uw Ford-verdeler om uw FordPass Connect-modem te activeren wanneer u uw nieuwe voertuig ophaalt. Of bekijk ons instructiefilmpje om dit zelf te doen.