HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT BUS > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

De nieuwe Transit Bus is gebouwd om comfortabel, veelzijdig en, het belangrijkst van alles, betrouwbaar te zijn. Overal in het voertuig zijn materialen geselecteerd op duurzaamheid en comfort. Dankzij langere onderhoudsintervallen en lange garanties haalt u het maximum uit uw investering.

New Transit Minibus with open door

Moeiteloze toegang

Een extra brede zijdeur zorgt ervoor dat passagiers en hun bagage altijd met gemak in de bus kunnen stappen. En om de toegang nog gemakkelijker te maken, kan de deur met een druk op de knop worden geopend en gesloten. Tooltip

Opstap

Om de toegang voor uw passagiers zo eenvoudig mogelijk te maken, is standaard een elektrisch opstapje voorzien.

close crop on legs stepping into Minibus
Ford Transit Minibus power socket

Sluit aan op een handig stopcontact

Het handige stopcontact van 150 watt en 230 volt tussen de bestuurders- en passagierszetel is ideaal om laptops en andere elektrische apparatuur op te laden zonder dat u daarvoor een speciale adapter nodig heeft.

Maak van elke bocht kinderspel

De draaicirkel van de nieuwe Transit Bus is slechts 13,3 meter, waardoor hij zeer wendbaar en gemakkelijk te keren is.

Ford Transit Minibus turning circles
mechanic checking a car

Een lange garantie tegen doorroesten voor extra geruststelling

Als bewijs van de bouwkwaliteit van het voertuig gaat de nieuwe Transit Bus gepaard met een standaardgarantie van 12 jaar tegen doorroesten.

Gemaakt om herstellingskosten laag te houden

De sterke sierlijsten op het koetswerk helpen uw bus beschermen tegen incidentele schade en dankzij de intelligente meerdelige achterbumper kunnen de onderdelen makkelijk vervangen worden: zo houdt u de herstelkosten laag.

mechanic fitting a wheel to a car
Ford Transit Minibus close up on mud flaps

Een beetje extra bescherming

Ontworpen als aanvulling op de buitenstijl van de auto. Spatlappen aan de achterzijde helpen het lakwerk te beschermen tegen kleine stenen en wegspatten, de ophoping van modder en vuil te verminderen en uw Transit Bus tot ver in de toekomst op zijn best te houden. 

Een extra lading trekken?

Als voor uw werk een trekhaak nodig is, kunt u uw voertuig meteen met deze optie laten leveren. En als u na aankoop van uw voertuig een trekhaak nodig hebt, kunt u deze gemakkelijk als accessoire bestellen en professioneel laten monteren door uw Ford-verdeler. In beide gevallen zal de Trailer Sway Assist-functie worden geactiveerd.

Ford Transit Minibus detail of tow bar
Top