EIGENSCHAPPEN

De Ford Transit Bus heeft tal van slimme systemen en functies om tot 17 passagiers veilig en comfortabel te vervoeren. De FordPass Connect-modem ontgrendelt een reeks connectiviteitsfuncties, waaronder wifi aan boord voor maximaal 10 personen. Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection is ontwikkeld om u, uw passagiers en andere weggebruikers te beschermen. Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat lange ritten op de snelweg comfortabeler worden.

Ford Transit Minibus standing with side door open in front of modern building

GEBRUIK

 

Transit Minibus with open door

MOEITELOZE TOEGANG

Een extra brede zijdeur zorgt ervoor dat passagiers en hun bagage altijd met gemak in de bus kunnen stappen. En om de toegang nog gemakkelijker te maken, kan de deur met een druk op de knop worden geopend en gesloten. 

LANGE GARANTIE TEGEN DOORROESTEN

Als bewijs van de bouwkwaliteit krijgt u bij de Transit Bus een standaardgarantie van twaalf jaar tegen doorroesten. De garantie dekt de originele carrosserie van uw voertuig tegen schade veroorzaakt door roest.

Toch heeft uw Transit Bus, zoals elk ander voertuig, regelmatig onderhoud nodig. Ford Service Pro is de servicebelofte van Ford voor bedrijfsvoertuigen. De dienst helpt u om pech van uw voertuig te verminderen en ongemakken en kosten voor uw bedrijf te beperken. De service is beschikbaar via ons landelijke netwerk van Transit Centra en Transit Service-verdelers. Meer informatie over Ford Service Pro.

Ford service person inspecting bottom of a Ford car
Ford Transit Minibus driving in London front view

MOTOREN EN TRANSMISSIES

GEAVANCEERDE NIEUWE MOTORTECHNOLOGIE

Featuring a range of advanced 2.0-litre Ford EcoBlue diesel engines, the Transit Minibus is more powerful and more efficient than ever. Whichever you choose, every engine meets the stringent Euro HDT6.0 emissions standards too.

Dankzij een reeks geavanceerde, 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Transit Bus krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren. De nieuwe Transit Bus zal later ook verkrijgbaar zijn met een verfijnde Heavy Duty Truck (HDT)-motorTooltip om de prestaties te maximaliseren. Met tot 170 pk in zowel handgeschakelde als automatischeTooltip transmissieopties vindt u gegarandeerd een versie die aan uw specifieke behoeften voldoet. Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro HDT6-emissienormen. 

 

Ford Transit Minibus driving in city after sunset side view

RIJERVARING

TECHNOLOGIE DIE ZIET WAT U NIET KUNT ZIEN

Het Blind Spot Information System maakt gebruik van radarsensoren om auto's te zien die zich in de dode hoek kunnen bevinden. Als een voertuig in uw dode hoek verschijnt, waarschuwt de technologie u met een duidelijk zichtbaar oranje lampje op de buitenspiegel. Cross Traffic Alert werkt met het Blind Spot Information System en waarschuwt u wanneer u achteruit een parkeerplaats verlaat en uw zicht beperkt is.

Ford Transit Minibus back mirror
Ford Transit Minibus backing up with a help of Cross Traffic Alert

ZIET DE VOERTUIGEN DIE U MISSCHIEN MIST

Cross Traffic Alert maakt deel uit van het Blind Spot Information System. Als u achteruit een parkeerplaats verlaat en uw zicht op de verkeerssituatie beperkt is, kan Cross Traffic Alert naderende voertuigen detecteren, een waarschuwingssignaal geven en zelfs op tijd remmen. Deze technologie zorgt er ook voor dat er een lampje in de buitenspiegel oplicht (links of rechts, afhankelijk van de richting van het tegemoetkomende verkeer).

WIJZIG DE MODUS NAAR GELANG DE OMSTANDIGHEDEN

Met selecteerbare rijmodi kunt u de manier waarop de Transit reageert aanpassen aan een bepaalde taak of terrein. Kies uit Normal mode, Slippery mode, Mud/Rut mode, Tow mode, en voor een maximale brandstofbesparing, de nieuwe EcoMode.

Ford Transit Minibus Selectable drive modes close up
Ford Transit Minibus in traffic with Side Wind Stabilisation graphic

SIDE WIND STABILISATION

Helpt de bestuurder om in de rijstrook te blijven in zware, stormachtige omstandigheden, dankzij het elektronische stabiliteitscontrolesysteem, dat voelt wanneer het voertuig wordt blootgesteld aan zijwind.

Man drinking coffee and checking mobile phone in car

VERBONDEN EN INFOTAINMENT

man with mobile showing FordPass Connect

EEN VERBONDENER WERELD

De wereld wordt slimmer en verbondener, net als de manier waarop we onze bedrijven runnen. We bouwen dan ook een vloot van volledig verbonden bedrijfsvoertuigen, om uw bedrijf eenvoudiger dan ooit te beheren. Koppel tot vijf verbonden voertuigen met de FordPass Pro om toegang te krijgen tot een aantal krachtige functies en het potentieel van uw voertuigen te benutten. Neem contact op met uw Ford-verdeler om te zien of uw voertuig compatibel is.

FordPass App on phone

ONTDEK DE SLIMME KANT VANUW BESTELWAGEN

FordPass Pro is speciaal ontworpen om de beveiliging, productiviteit en gezondheid van uw bedrijfsvoertuigen te verbeteren. Koppel de app aan maximaal vijf verbonden voertuigen om alle tools voor het beheren van uw voertuig op één plaats te verzamelen. Bekijk de locatie en de staat van uw voertuigen op een kaart; ontvang meldingen over de staat van uw voertuig om de uptime te maximaliseren; activeer SecuriAlert om een melding te ontvangen bij ongeoorloofd gebruik van uw voertuig ... FordPass Pro staat steeds voor u klaar, terwijl u uw dag plant.

Ford Transit Minibus close up on front seats and steering wheel

COMFORT & GEMAK

FORD EASY FUEL, VOOR PROBLEEMLOOS TANKEN

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw voertuig, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford Transit Minibus easy fuel close up
Ford Transit Minibus parked in front of building with people alighting

VEILIGHEID

Ford Transit Minibus parked in front of airport with two people and trolly

BEVEILIGING

Transit Minibus close up showing doors and locks

CENTRALE VERGRENDELING MET AFSTANDSBEDIENING EN SABOTAGEBESTENDIGE DEURSLOTEN

De nieuwe Transit Bus is uitgerust met een centrale vergrendeling met afstandsbediening. Alle vergrendelingen zijn beschermd tegen sabotage om te voorkomen dat ze met geweld worden opengebroken. Alle deuren van uw voertuig worden automatisch vergrendeld zodra u wegrijdt. Dit systeem is standaard en kan via het instrumentenpaneel in- of uit worden geschakeld. Om de hulpdiensten bij te staan, zijn de voertuigen uitgerust met een ontgrendelingsfunctie bij botsing die naargelang de ernst van de botsing automatisch wordt geactiveerd.

Transit Minibus with safety circles indicating activated alarm

BESCHERMING TEGEN DIEFSTAL

Het perimetrisch alarm garandeert u een geavanceerde beveiliging die automatisch wordt geactiveerd wanneer u het voertuig dubbel vergrendelt. Er klinkt een luid alarm als iemand probeert in te breken in het voertuig, als het voertuig wordt opgetild of als de sensoren beweging in de bestelwagen detecteren. De technologie is ook ontworpen om ongewenst wegslepen te voorkomen.

Man checking his phone in a shop

SLAAP OP BEIDE OREN

Voor extra gemoedsrust biedt de FordPass Pro-app een extra beveiligingsniveau bovenop het gewone alarmsysteem van uw voertuig. Met SecuriAlert geactiveerd, krijgt u een melding als FordPass Pro iemand detecteert die toegang probeert te krijgen tot uw voertuig, zelfs met een gestolen of gedupliceerde sleutel.

Klik op onderstaande links voor meer informatie