HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT BUS > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Wanneer uw bus vol is en u lange afstanden rijdt, is het belangrijk dat u en uw passagiers zich zo comfortabel mogelijk voelen. Daarom zit de nieuwe Transit Bus boordevol geavanceerde technologieën en slimme functies die zorgen voor maximaal comfort, waar u ook zit.

Hand with mobile showing FordPass Connect

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Bus is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks krachtige voordelen, waaronder tot 4G wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, zodat u en uw passagiers altijd verbonden blijven. En met live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw SYNC 3-navigatiesysteem wordt gestuurd, kunt u uw passagiers brengen waar ze moeten zijn, wanneer ze er moeten zijn. U kunt ook de status van uw voertuig in de gaten houden en controleren wanneer er onderhoud nodig is. 

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het kleuren-touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen als op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 beschikt ook over AppLink, Apple Car Play en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof

Comfortabele zitplaatsen voor maximaal 18 personen

De nieuwe Transit Bus is verkrijgbaar met maximaal 18 zitplaatsen. En met de standaard verstelbare rugleuningen en armleuningen van de Trend- en Limited-reeks kunnen uw passagiers achterover leunen, ontspannen en genieten van de reis. De ergonomische bestuurderszetel heeft een optionele armsteun en lendensteun. Hij is optioneel ook verwarmbaar en 10-weg elektrisch verstelbaar. Het is dus gemakkelijk om uw ideale rijpositie te vinden of om ze aan te passen voor verschillende bestuurders.

Meer ruimte voor bagage

Er zijn bagagerekken boven het hoofd beschikbaar om de binnenruimte optimaal te benutten. Dankzij de bagagerekken zijn er meer opbergmogelijkheden voor uw passagiers. LED-leeslampjes zijn standaard en helpen om lange reizen 's nachts comfortabeler te maken.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Ford Transit Minibus close up on aircon dials

Stel verschillende temperaturen in voor uzelf en uw passagier

Met Dual-Zone Electronic Air Temperature Control kunt u verschillende temperaturen voor u voorin en uw passagiers achterin selecteren. 

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw voertuig, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap
Top