Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CUSTOM > Nugget

FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET

Waar u ook naartoe gaat, zorg dat u er comfortabel en stijlvol geraakt. De Transit Custom Nugget kampeerwagen van Ford en Westfalia is ontworpen om weg van huis uw thuis te zijn. Of u nu plaatsen ontdekt of uw favoriete bestemmingen opnieuw bezoekt, er is geen betere manier om te reizen dan in de Transit Custom Nugget. 

Ford Transit Custom Nugget in nature

Gebruik

Plugin nugget

Voeding voor al uw apparaten

Het interieur heeft een reeks stopcontacten zodat uw gadgets altijd gebruiksklaar zijn. Er zijn drie aansluitingen van 240 volt, twee aansluitingen van 12 volt en een USB-poort. Dus of u nu water kookt of uw telefoon oplaadt, u hebt altijd de stroom die u nodig hebt.

New Ford Transit Custom Nugget gas storage close up

Berg uw gas veilig op

De keukenruimte in de Transit Custom Nugget heeft ruimte om gasflessen tot 2,8 kg op te bergen. En de gasflessen vervangen kan niet eenvoudiger, dus u zult uw favoriete gerechten altijd kunnen klaarmaken.

Comfort

New Ford Transit Custom Nugget close up of SYNC 3 screen

SYNC 3. Voor een moeiteloze handenvrije-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 8" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live Traffic kan u helpen files te vermijden.* U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger". (Optioneel verkrijgbaar)

Een heerlijke nachtrust

Of u nu kiest voor het Hefdak of Hoogdak, de Transit Custom Nugget kampeerwagen heeft voldoende ruimte om vier volwassenen comfortabel te laten slapen. De flexibele stoelen in de leefruimte kunnen makkelijk worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. En een vast bovenbed voor twee personen biedt een uitzonderlijk comfort en is makkelijk bereikbaar met een wegneembare ladder.

New Ford Transit Custom Nugget interior floor plan graphic

Een heerlijke nachtrust

Het geïntegreerde bovenbed voor twee personen maakt gebruik van een speciaal multidimensionaal veersysteem om uitzonderlijk veel comfort te bieden. En het hefdak zorgt voor extra ruimte terwijl u slaapt. U kunt het bovendien makkelijk bereiken met de wegneembare ladder.

roofbed

Rijervaring

New Black Ford Transit Custom Nugget Plus driving on country road

Geavanceerde rijtechnologie

De Transit Custom Nugget is verkrijgbaar met een reeks intelligente rijhulptechnologieën en is ontworpen om elke rit eenvoudiger en aangenamer te maken. De reeks geavanceerde technologieën omvat een Blind Spot Information System dat de voertuigen ziet die u mogelijk mist, Intelligent Speed Assist om u binnen de snelheidslimiet te houden en Lane Keeping Alert, dat u laat weten wanneer u onbedoeld van de rijstrook afwijkt.

Veiligheid & beveiliging

Slimme veiligheidstechnologie

De Transit Custom Nugget beschikt over een reeks geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om u en uw voertuig te beschermen. Deze omvatten Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection om u, uw passagiers en andere weggebruikers in veiligheid te houden. Slimme beveiligingssystemen zoals sabotagebestendige deursloten zijn ook aanwezig om u extra gemoedsrust te bieden.

New Orange Ford Transit Custom Nugget driving in forest
New Orange Ford Transit Custom Nugget exterior close up of tyre

Een vroege waarschuwing als een band leegloopt

Het bandenspanningscontrolesysteem kan detecteren of de spanning tijdens de rit daalt in een van uw banden. Het slimme systeem waarschuwt u dan door een pictogram op het instrumentenpaneel te laten oplichten.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top