HULP NODIG?

Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT BUS

NEW FORD TRANSIT BUS

De nieuwe Ford Transit Bus is ontworpen om maximaal 18 personen comfortabel en stijlvol te vervoeren. De nieuwe bus zit boordevol nuttige technologieën, waaronder een elektrische zijdeur en meerdere stopcontacten. En voor het eerst maakt een ingebouwde FordPass Connect-modem tot 4G wifi voor u en uw passagiers mogelijk, evenals live verkeersinformatie die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem wordt gestuurd.

Brochures & prijslijsten Uitvoeringen (3MB)

Eersteklas ontwerp 

Gebouwd voor comfort en betrouwbaarheid, en ontworpen om een gevoel van professionaliteit en kwaliteit over te brengen. Dit is de nieuwe Transit Bus.

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Duurzaamheid en verfijning

De nieuwe Transit Bus is speciaal gebouwd voor betrouwbaarheid en comfort. Met maximaal 18 zitplaatsen zult u nooit te weinig ruimte hebben voor passagiers of hun bagage. En duurzame materialen zorgen ervoor dat de minibus langer in topconditie blijft. Met een elektrische zijdeur en automatisch uitklapbare trede verloopt het in- en uitstappen gemakkelijker dan ooit tevoren. Overal in de bus zijn er stopcontacten die helpen om de apparaten opgeladen en klaar te houden voor de hele rit.

Technologie met een doel

De nieuwe Transit Bus zit boordevol geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om uw ervaring te verbeteren telkens u achter het stuur kruipt. Intelligente Adaptive Cruise Control kan bijvoorbeeld lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger maken. Met de selecteerbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Tow/Hall en de nieuwe EcoMode, kunt u de prestaties aanpassen naargelang de klus en omstandigheden. Er is ook een geavanceerd Blind Spot Information System, een breedbeeldcamera aan de voorkant en een camera aan de achterkant, die allemaal helpen om uw aandacht op de weg te houden. 

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

De kracht om te kunnen kiezen

Dankzij een reeks geavanceerde, 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Transit Bus krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren. De nieuwe Transit Bus zal later ook verkrijgbaar zijn met een verfijnde Heavy Duty Truck (HDT)-motorTooltip om de prestaties te maximaliseren. Met tot 170 pk in zowel handgeschakelde als automatischeTooltip transmissieopties vindt u gegarandeerd een versie die aan uw specifieke behoeften voldoet. Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro HDT6-emissienormen. 

 

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Bus is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks krachtige voordelen, waaronder tot 4G wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, zodat u en uw passagiers altijd verbonden blijven. En met live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw SYNC 3-navigatiesysteem wordt gestuurd, kunt u uw passagiers brengen waar ze moeten zijn, wanneer ze er moeten zijn. U kunt zelfs de status van uw voertuig in de gaten houden en controleren wanneer er onderhoud nodig is. 

Ford Transit Minibus FordPass Connect
pre-collision assist demonstrative graphic

Technologie die u en uw passagiers beschermt

De nieuwe Transit Bus zit boordevol geavanceerde technologieën en slimme systemen die zijn ontworpen om de veiligheid en beveiliging te verbeteren. Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection waakt bijvoorbeeld over de weg en waarschuwt u voor voertuigen of voetgangers die het pad van het voertuig kunnen doorkruisen. Als u niet reageert op de waarschuwingen, kan het systeem de remmen zelfs automatisch inschakelen. Bovendien helpt een geavanceerd alarm om uw Transit en de inhoud ervan veilig te houden.

Kies een wielbasis

Wheelbase Options
Ford Transit Minibus Medium wheelbase L2
Ford Transit Minibus long wheelbase L3
Ford Transit Minibus extended wheelbase L4

Brochures & prijslijsten

Ontdek meer over dit model in de brochures en prijslijsten.

Two Gold Ford Transit Minibuses in front of building
Ford Promotions

ONTDEK ONZE TRANSIT BUS AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top