Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Coming soon > New Ford Transit Custom plug-in hybrid

NEW FORD TRANSIT CUSTOM PLUG-IN HYBRID

BESCHIKBAAR 2DE HELFT 2019

De nieuwe, ultramoderne Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) is gebouwd om u efficiënter dan ooit te laten werken.

New Ford Transit Custom PHEV overhead skeleton view

De toekomst van bedrijfsvoertuigen

De nieuwe, ultramoderne Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) is gebouwd om u efficiënter dan ooit te laten werken. De geavanceerde elektrische aandrijflijn kan opgeladen worden via het stroomnet en werkt enkel op elektrisch vermogen tijdens kortere reizen. Met hulp van de veelvuldig bekroonde 1.0 l EcoBoost-motor levert deze bestelwagen uitzonderlijke prestaties, zelfs tijdens langere ritten. De Transit Custom plug-in hybrid bestelwagen helpt om de luchtvervuiling te laten dalen en levert al de flexibiliteit, het vermogen en de betrouwbaarheid die u van een Ford Transit Custom mag verwachten.

Ga verder voor minder

Als de nieuwe Transit Custom plug-in hybrid volledig opgeladen is, kan hij enkel met de elektrische motor meer dan 48 kilometer rijden. Perfect voor die korte ritjes in de stad die meestal niet erg efficiënt zijn en meer benzinekosten met zich meebrengen. Tijdens langere ritten zorgt de 1.0 l EcoBoost-motor ervoor dat u verder kunt rijden. De motor maakt gebruik van regeneratief remmen om de batterij op te laden. En zodra de batterij voldoende opgeladen is, kunt u terug uitsluitend op elektrisch vermogen gaan rijden. 

Zo bespaart u geld en vermindert u de vervuiling. 

New Silver Ford Transit Custom PHEV exterior side view
New Orange Ford Transit Custom interior load space view

Vermogen zonder compromissen

De nieuwe Transit Custom plug-in hybrid heeft een lagere uitstoot zonder afbreuk te doen aan de eigenschappen die van de Transit Custom het favoriete bedrijfsvoertuig van het land maken. Met maar liefst zes kubieke meter laadruimte kan de bestelwagen moeiteloos drie europallets of panelen van 2,40 x 1,20 m plat op de vloer vervoeren. En met de breedste zijdelingse deuropening van alle voertuigen in zijn klasse is de nieuwe Transit Custom plug-in hybrid perfect uitgerust om goederen zo efficiënt mogelijk door de stad te vervoeren. Met een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1.530 kg (H1)/1.481 kg (H2) voor de bestelwagen met de korte wielbasis (SWB) en een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1.477 kg (H1) /1.395 kg (H2) voor de bestelwagen met de lange wielbasis (LWB) is de Transit Custom plug-in hybrid nog steeds in staat om zware ladingen te vervoeren.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top