HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CUSTOM > Eigenschappen > Gebruik

GEBRUIK

De Transit Custom zit boordevol ingenieuze en praktische snufjes om u te helpen efficiënter en gemakkelijker te werken. De erg ruime laadruimte biedt u een uitzonderlijk goede toegang zodat laden een eenvoudige klus wordt. Hij werd ook ontworpen om de eigendomskosten zo laag mogelijk te houden. 

Toonaangevende laadruimte en toegankelijkheid

De Transit Custom biedt een indrukwekkende laadruimte in alle drie de dimensies: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig standaard platen van 2,5 x 1,2 meter op hun zijde of plat op de vloer, drie europalletten en , dankzij de unieke opbergruimte voor lange ladingen, voorwerpen tot 3m lang kunt vervoeren. De bestelwagen biedt over het algemeen 6 kubieke meter aan laadruimte met een standaard tussenschot - en dit is slechts voor de versie met korte wielbasis (L1). De versie met lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter. Een brede zijlaaddeuropening, geoptimaliseerde openingshoogte en een lage opstap aan de achterkant zorgen voor een moeiteloze toegang tot de laadruimte. De schuifdeuren beschikken ook over een controlemechanisme dat ze veilig open houdt tijdens het laden.

Handige opbergruimte voor lange ladingen

De Transit Custom is voorzien van een opmerkelijke functie om de laadruimte te verlengen. Een scheidingswand over de volledige hoogte en breedte, die de laadruimte van de passagierscabine scheidt, is uitgerust met een opklapbaar paneel op vloerhoogte. Dit betekent dat u tot 3m lange items door de achterdeuren en in een verlengde opbergruimte onder de dubbele passagiersstoelen kunt laden, dit zelfs in de versie met korte wielbasis. Deze slimme functie laat u toe om uw waardevolle materialen in uw voertuig te plaatsen, in plaats van deze op het dak tentoon te spreiden.

New Transit Custom Load Space
New Orange Ford Transit Custom side door

Een zijdeur die niet uitsteekt

De slim ontworpen zijdeurophanging wordt bedekt om het mechanisme te verbergen. Het resultaat is een verbeterde aerodynamische efficiëntie en minder lawaai.

Maximale bescherming met een supersterke carrosserie

Boron en andere sterke of ultrasterke stalen zijn goed voor meer dan 40% van de carrosserie van de Transit Custom, met inbegrip van delen van de veiligheidskooi van de passagier. Dit maakt het uiterst licht en bestand tegen ongevallen. Het ontwerp van de carrosserie werd ook geoptimaliseerd, met behulp van meer dan 4.500 computersimulaties en 30 full-vehicle crashtests.

New Transit Custom bodyshell
New Blue Ford Transit Custom with roof rack

Geïntegreerd dakrek zorgt voor meer gemak en minder verbruik en lawaai

Een innovatief dakrek dat eenvoudig plat kan worden gevouwen wanneer niet in gebruik. In tegenstelling tot een traditioneel dakrek hoeft u het niet steeds opnieuw te (de)monteren. U kunt eenvoudig onder een hoogte van 2 meter door rijden (uitgezonderd voor het model met een bruto voertuiggewicht van 3400 kilo). Het rek bespaart u tevens op brandstof omwille van de lagere weerstand en zorgt voor een stillere rit met minder windlawaai.

Speciaal ontworpen bescherming voor uw laadvloer

Een optioneel, eenvoudig te reinigen voering voor de laadvloer zodat u geen eigen bekleding dient te plaatsen. Deze vloer voor zwaar gebruik zorgt ervoor dat u eenvoudig goederen in en uit uw voertuig kunt schuiven, dat u sneller en eenvoudiger de vloer kunt vegen en schoonmaken en helpt bij het handhaven van een betere restwaarde van uw bestelwagen.

New Transit Custom load liner
New Transit Custom with load ties

Meer praktische, veiligere bevestigingsmiddelen voor de lading

De sjorogen zijn over het algemeen op de vloer gemonteerd. Maar deze kunnen moeilijk bereikbaar zijn wanneer u probeert om uw lading te beveiligen. De Transit Custom is daarom voorzien van sjorogen die zich net boven de vloer, op de zijwand van de laadruimte bevinden. Dit zorgt voor een obstakelvrije vloer, zodat deze eenvoudiger kan worden betreden. Dit vermijdt tevens ophoping van vuil en zorgt ervoor dat de voering van de laadvloer makkelijk te reinigen is. Extra bevestigingspunten zijn te vinden op middel- en schouderhoogte, zijn in de structuur van het voertuig ingebouwd en kunnen een indrukwekkende lading van 30 kg dragen.

Stopcontacten, ingangen en poorten: alles binnen handbereik

Boven het stuurwiel/instrumentencluster is er een compartiment dat een aantal handige functionaliteiten binnen handbereik brengt. Zo is er een 12V stopcontact, een AUX-ingang en een standaard USB-poort. Naast de versnellingspook werd ook een tweede 12V stopcontact en USB-poort geplaatst. 

U kunt zelfs opteren voor een 230 V stopcontact dat 150 watt stroom biedt.

New Transit Custom with power ports
New Transit Custom load liner

Een extra lading trekken?

Als voor uw werk een trekhaak nodig is, kunt u uw voertuig meteen met deze optie laten leveren. En als u na aankoop van uw voertuig een trekhaak nodig hebt, kunt u deze gemakkelijk als accessoire bestellen en professioneel laten monteren door uw Ford Dealer. In beide gevallen zal de stabiliteitsfunctie voor aanhangwagens worden geactiveerd.

Gemoedsrust met een garantie tegen perforatie

De Transit Custom komt met een geruststellend lange garantie van 12 jaar tegen perforatie.

New Transit Custom with power ports
New Transit Custom load liner

Ford voor uw bedrijf

Vergeet niet, met een netwerk van meer dan 750 Transit Centra en Business Centrum Dealers in heel Europa, bent u nooit ver weg van gespecialiseerde hulp, advies en onderhoud.

Top