HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CUSTOM > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Duurzaam en praktisch gaan hand in hand in de goed uitgeruste cabine. Het intelligente design voorziet flink wat opbergruimte. En met een reeks slimme technologieën, zoals Ford SYNC 3, binnen handbereik wordt de cabine een comfortabel mobiel kantoor. 

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Transit Custom is nu beschikbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, waaronder 4G wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem. Wanneer u dit systeem combineert met de FordPass app op uw telefoon, kunt u controleren of u de deuren hebt vergrendeld, en ze vervolgens vanop afstand vergrendelen of ontgrendelen. U kunt zelfs de locatie van uw bestelwagen op een kaart bekijken - wanneer u op onbekende locaties bent, hoeft u zich dus nooit meer zorgen te maken dat u zult vergeten waar u uw bestelwagen hebt geparkeerd.

Ford SYNC interior display

SYNC 3. Voor een moeiteloze handenvrije-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 8" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live Traffic kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Stoelen ontworpen voor uw reiscomfort

Het ontwerp van de voorste stoelen bevat een verbeterde stoelgeometrie, dikkere stoffen en fijnere, meer duurzame bekleding voor een betere ondersteuning, extra comfort en meer ontspannen reizen. Wat de stoelconfiguratie betreft, beschikken de Transit Custom Minibus varianten over 2+1 flamingostoelen op de tweede en derde rij, en de Transit Custom Multi-use over een bank met drie zitplaatsen op de tweede rij.

New Blue Ford Transit Custom rear seating
New Transit interior seating

Uw mobiel kantoor

De flexibele dubbele passagiersstoel vooraan beschikt over gemakkelijk bereikbare opbergruimten onder de stoel, groot genoeg voor het opbergen van een laptop, documenten en handige kantoorbenodigdheden. Bij Trend, Limited en Sport-series, is de stoel beschikbaar met een uitklapbare tafel, die opgeborgen wordt op het bovenste deel van de achterkant van de middelste stoel. Deze tafel heeft een bruikbaar oppervlak van 345 mm x 240 mm waardoor u uw laptop of klembord gemakkelijk kan gebruiken. De uitklapbare tafel beschikt bovendien ook over twee bekerhouders, een verzonken pennenhouder en een elastische band.

Overal handige opbergruimtes

De Transit Custom zit vol handige opbergruimtes. Er is bijvoorbeeld een gemakkelijk te bereiken opbergplekje in het instrumentenpaneel. Een verborgen, vergrendelbaar handschoenenkastje dat groot genoeg is voor A4 hangmappen en dat, afhankelijk van het gekozen model, ook verlicht kan worden. Er is ook een handige opbergruimte onder de stoel voor het opbergen van uw waardevolle spullen. En tussen de bestuurders- en passagiersstoel vindt u een intrekbare bekerhouder (enkel beschikbaar bij manuele versnelling). Zelfs de deuren van het voertuig zijn ontworpen voor het maximaliseren van ruimte met grote vakken waarin u een A4-klembord en een 2-liter drinkfles kunt opbergen.

New Transit Custom climate control

De temperatuur van uw cabine instellen, is erg eenvoudig

De Transit Custom beschikt over knoppen voor het bedienen van de verwarming en airconditioning die zo gepositioneerd zijn dat ze zowel voor de bestuurder als voor de passagier vooraan binnen handbereik zijn. De temperatuurregelaar aan de rechterkant heeft een instelling voor maximale koeling en maximale warmte, terwijl de temperatuurregelaar aan de linkerkant de snelheid van de blazer bedient wanneer de temperatuur niet op maximum ingesteld staat. Afhankelijk van de voertuigspecificatie dienen de knoppen tussen de twee regelaars voor het instellen van de luchtstroomrichting (voorruit en gezicht, beenruimte), zetelverwarming, voorruitverwarming, achterruitverwarming, spiegelverwarming en airco.

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden.

New Transit Custom climate control

Betere verlichting om eenvoudiger en veiliger te laden

Optionele, super heldere en energie-efficiënte LED-lampen voor de laadruimte zijn van onschatbare waarde wanneer u achterin uw bestelwagen werkt. Nog een eenvoudige, maar praktische en nuttige innovatie.

Ruitenwissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensors beginnen te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. U kunt zelfs uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

New Transit Custom climate control

Ford Easy Fuel-tankvulsysteem, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw voertuig, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat het Ford Easy Fuel-tankvulsysteem een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Zijspiegels die zichzelf kunnen beschermen

Deze elektrisch bedienbare spiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers.

Top