EIGENSCHAPPEN

De verschillende innovatieve functies, slimme technologieën en geavanceerde aandrijflijnen maken de Ford Transit Custom bekwamer en verfijnder dan ooit. De FordPass Connect-modem en de FordPass Pro-app ontgrendelen samen een hele reeks connectiviteitsfuncties. Enkele voorbeelden zijn het volgen van uw bestelwagen via uw telefoon en het ontvangen van meldingen over de staat van uw voertuig om uw Ford in topconditie te houden. Technologie zoals het dodehoekwaarschuwingssysteem en verkeersbordherkenning verhogen uw alertheid. U hebt maar liefst tot 8,3 kubieke meter laadruimte (voor L2H2) en de optie om een trekhaak of dakrek toe te voegen als u meer wilt vervoeren.

Transit Custom side view with open side door

GEBRUIK

 

New Orange Ford Transit Custom rear load space

TOONAANGEVENDE LAADRUIMTE EN TOEGANKELIJKHEID

De Transit Custom biedt een indrukwekkende laadruimte in alle drie de dimensies: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig standaard platen van 2,5 x 1,2 meter op hun zijde of plat op de vloer, drie europalletten en , dankzij de unieke opbergruimte voor lange ladingen, voorwerpen tot 3m lang kunt vervoeren. De bestelwagen biedt over het algemeen 6 kubieke meter aan laadruimte met een standaard tussenschot - en dit is slechts voor de versie met korte wielbasis (L1). De versie met lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter. Een brede zijlaaddeuropening, geoptimaliseerde openingshoogte en een lage opstap aan de achterkant zorgen voor een moeiteloze toegang tot de laadruimte. De schuifdeuren beschikken ook over een controlemechanisme dat ze veilig open houdt tijdens het laden.

OVERAL HANDIGE OPBERGRUIMTES

De Transit Custom zit vol handige opbergruimtes. Er is bijvoorbeeld een gemakkelijk te bereiken opbergplekje in het instrumentenpaneel. Een verborgen, vergrendelbaar handschoenenkastje dat groot genoeg is voor A4 hangmappen en dat, afhankelijk van het gekozen model, ook verlicht kan worden. Er is ook een handige opbergruimte onder de stoel voor het opbergen van uw waardevolle spullen. En tussen de bestuurders- en passagiersstoel vindt u een intrekbare bekerhouder (enkel beschikbaar bij manuele versnelling). Zelfs de deuren van het voertuig zijn ontworpen voor het maximaliseren van ruimte met grote vakken waarin u een A4-klembord en een 2-liter drinkfles kunt opbergen.

New Ford Transit Custom interior with cup holder
New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up

BETERE VERLICHTING OM EENVOUDIGER EN VEILIGER TE LADEN

Optionele, super heldere en energie-efficiënte LED-lampen voor de laadruimte zijn van onschatbare waarde wanneer u achterin uw bestelwagen werkt. Nog een eenvoudige, maar praktische en nuttige innovatie.

New Transit Custom turning wheel

EENVOUDIG DRAAIEN

De Transit Custom heeft een draaicirkel van 10,96 meterTooltip, wat erg indrukwekkend is voor een voertuig van zijn formaat. Dit maakt het rijden in de stad, met al het parkeren, ophalen en afleveren, veel gemakkelijker.

New Transit Custom being serviced

GEMOEDSRUST MET EEN GARANTIE TEGEN PERFORATIE

De Transit Custom komt met een geruststellend lange garantie van 12 jaar tegen perforatie.

Ford Transit Custom PHEV driving in city

HYBRIDE

MILD HYBRID, ZEER EFFICIËNT 

Kies de Transit Custom mild Hybrid om meer brandstof te besparen en minder uit te stoten. De Ford EcoBlue-dieselmotor wordt bij normaal rijgedrag ondersteund door een elektrische motor. Bij lage snelheden of bij stilstand kan de motor zichzelf uitschakelen en start de 48V-start-generator hem naadloos opnieuw op als dat nodig is. De afzonderlijke 48V lithium-ion batterij wordt automatisch opgeladen door regeneratief remmen en tijdens het uitrollen. U hoeft hem dus nooit aan te sluiten op een externe stroombron.

Ford Transit Custom Active in a forest

MOTOREN EN TRANSMISSIES

VERBETERDE PRESTATIES

Verbeterd vermogen en koppel worden geleverd door een reeks Ford EcoBlue 2,0-liter motoren. Deze geavanceerde aandrijflijnen voldoen reeds aan de strikte Euro 6.2-emissienormen en de voordelen van deze geavanceerde aandrijflijnen worden versterkt door een aantal slimme, besparende technologieën.

Transit Custom Trail in motion near woods

RIJERVARING

New Ford Transit Custom interior with dashboard and selectable drive modes

AANPASSEN AAN DE OMSTANDIGHEDEN

Met de selecteerbare rijmodi kunt u de prestaties van uw Transit Custom aanpassen door te kiezen uit twee beschikbare rijmodi: Normal en EcoMode voor maximale efficiëntie. Het systeem past verschillende instellingen aan om de prestaties te optimaliseren volgens de omstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gasrespons en het stuurgevoel, maar ook aan het schakelgedrag op voertuigen met een automatische versnellingsbak.

Transit Custom interior close up view to SYNC technology

VERBONDEN EN INFOTAINMENT

Man with mobile showing FordPass Connect

ONTDEK DE SLIMME KANT VANUW BESTELWAGEN

Bedrijven worden slimmer en verbondener, net zoals onze voertuigen. De Transit Custom is uitgerust met FordPass Connect om verbinding te maken met de FordPass Pro-app. De app is een waardevol hulpmiddel om op zak te hebben. Hij laat u uw voertuig op afstand bedienen en staat steeds voor u klaar terwijl u uw dag plant. U krijgt gerichte ondersteuning voor de beveiliging, productiviteit en staat van uw voertuig.

SYNC 3. VOOR EEN MOEITELOZE HANDENVRIJE-ERVARING

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 8" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live Traffic kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Ford SYNC interior display
Transit Custom parked near building with two men loading up

BEVEILIGING

BESCHERM UW BEDRIJF

We weten dat uw voertuig en de inhoud ervan het hart van uw bedrijf vormen. Daarom brengt SecuriAlert, binnen de FordPass Pro-app, uw voertuig in een verhoogde staat van veiligheid. Als de deuren worden ontgrendeld of geopend, zelfs met een duplicaatsleutel, stuurt het een melding naar uw smartphone.

Trader in front of key shop with Transit Custom parked next to shop
New Blue Ford Transit Custom key fob detail

U KIEST WELKE DEUREN U WILT VERGRENDELEN EN ONTGRENDELEN

De Transit Custom heeft centrale deurvergrendeling vanop afstand, veiliger dan ooit tevoren. U kunt namelijk kiezen om een deur afzonderlijk te openen terwijl de andere deuren vergrendeld blijven, totdat u een schakelaar activeert op het bestuurdersportier. U kunt deze schakelaar ook gebruiken om alle portieren van het voertuig te openen/sluiten. U kunt ook de Live Lock-status controleren en cabine- en laadruimtezones afzonderlijk op afstand ontgrendelen met FordPass Pro.

New Ford Transit Custom door shielding detail

SABOTAGEBESTENDIGE DEURSLOTEN

Alle deursloten zijn beschermd tegen sabotage om te voorkomen dat ze met geweld worden gebroken.

Transit Custom parked outside with mountains view

VEILIGHEID

NCAP award logo

BEKROONDE VEILIGHEID

Ford Transit 2T en Transit Custom zijn uitgeroepen tot twee van de best presterende bedrijfswagens voor actieve veiligheid, in de Euro NCAP-test van Europa's 19 best verkochte bedrijfsvoertuigen.

In testen, die het dagelijkse praktijkwerk nabootsen, hebben zowel de Transit 2T als de Transit Custom een gouden award gewonnen. Transit's Traffic Sign Recognition behaalde als enige de perfecte score in het hele evenement. En Euro NCAP erkende het technische kenmerk: Fords Pre-CollisionAssist-technologie met Pedestrian Detection als toonaangevend in zijn soort.

Alle veiligheidsvoorzieningen van de Transit zijn ontworpen en onder de loep genomen om deze service van het hoogste niveau te leveren. Om u, uw lading en andere weggebruikers veilig te houden. En zo helpen we om uw bedrijf op de weg te houden.

CONTROLEFUNCTIES DIE ZICH AAN UW LADING AANPASSEN

Load Adaptive Control past het Elektronisch stabiliteitsprogramma aan in functie van de totale lading van uw voertuig. Hierdoor is uw Transit Custom onder alle laadomstandigheden stabiel en beheersbaar.

New Ford Transit Custom with Load Adaptive Control

Klik op onderstaande links voor meer informatie