NEW FORD RANGER WOLFTRAK

De nieuwe Ford Ranger Wolftrak 4x4 pick-up is trouw aan zijn echte XLT-roots. Hij ziet er geweldig uit en presteert nog beter. 

De Wolftrak, met matzwarte velgen, sportsbar en een ingetogen zachte grijze afwerking, straalt een rustige sterkte uit.

Maar onder de zachte bolster staat een krachtpatser klaar om te presteren. Onze geavanceerde 2.0 l 170pk EcoBlue-motor levert voldoende vermogen. Met een automatische transmissie met tien versnellingen hebt u steeds de controle over deze krachtpatser met een laadvermogen van 1.000 kg en 3.500 kg sleepvermogenRanger Wolftrak Tow Capacity.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

KIES UW CARROSSERIE

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ford Ranger Wolftrak side view

LOOKS DIE NIET ONTGOOCHELEN

De nieuwe Wolftrak is net zo stoer als hij eruitziet. Hij neemt de robuuste, no-nonse styling van de Ranger en tilt deze naar een hoger niveau. De verbeterde buitenkant is ingetogen en toch geruststellend robuuste met subtiele Sea Grey of Conquer Grey - enkel op de Wolftrak - carrosseriekleuren. Matzwarte 17" velgen worden aangevuld met bijpassende roosters, opstappen aan de zijkant, spiegelkappen, deurgrepen, een beschermplaat aan de voorkant en een buisvormige sportsbar. De standaard all-terrain-banden en sperdifferentieel maken van de Wolftrak de perfecte all-terrain-wagen. 

MAAK KENNIS MET EEN KRACHTPATSER

Het is een uitkijkpunt, een toevluchtsoord voor het weer, een kantoor in het veld — de verbeterde interieurstyling van Wolftrak biedt meer dan een uiterst comfortabele cabine. De FordPass Connect-modem biedt standaard connectiviteit, waaronder navigatie, Live TrafficRanger Wolftrak Live Traffic en smartphone-integratie. Unieke details, zoals de speer met Wolftrak-sticker op het instrumentenpaneel, geven een afgewerkt gevoel dat even verfijnd als praktisch is. Onder uw laarzen bieden stevige, weerbestendige vloermatten extra bescherming met finesse. U kunt alle omstandigheden binnen de Wolftrak controleren, zelfs bij de zwaarste weersomstandigheden. 

Ranger Wolftrak interior dashboard view

Klik op onderstaande links voor meer informatie