NEW FORD RANGER STORMTRAK

Maak kennis met een nieuwe kracht in premium 4x4 pick-ups. Met zijn krachtige uiterlijk en imposante aanwezigheid doet de nieuwe Ford Ranger Stormtrak zijn Wildtrak-erfgoed eer aan. En daar blijft het niet bij. 

Exclusieve Rapid Red carrosseriekleur, glanzende zwarte velgen en afwerking en Stormtrak-stickers maken een opvallende indruk. De geavanceerde 213 pk Bi-Turbo motor met automatische transmissie en tien versnellingen herinnert u eraan dat deze pick-up een echt terreinvoertuig is. Net zo bekwaam en comfortabel in de stad als op het platteland en oneffen terrein. 

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

KIES UW CARROSSERIE

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ford Ranger Stormtrak side view

EEN NIET TE ONDERSCHATTEN KRACHT

De Stormtrak is gebouwd om indruk te maken. Hij doet zijn Wildtrak-roots alle eer aan. Deze krachtpatser geeft iedereen het nakijken en brengt u moeiteloos overal heen. De opvallende zwarte 18" velgen met all-terrain-banden zetten de toon: krachtige looks met praktische functies. De glanzende zwarte onderdelen met rode accenten zijn de perfecte aanvulling, of u nu kiest voor Frozen White, Lightening Blue of de unieke Stormtrak Rapid Red carrosseriekleur. De nieuwe Ranger Stormtrak is verkrijgbaar als dubbele cabine met een elektrisch rolluik. 

HET OOG VAN DE STORM

In de Stormtrak is alles rustig, comfortabel en moeiteloos onder controle, wat er buiten ook gebeurt. De vele hoogwaardige details van het interieur doen u meteen thuis voelen. De hoogwaardige lederen zetels met racerode stiksels, de verlichte dorpellijsten en de unieke Stormtrak-stickers zorgen voor een strakke uitstraling. Vanuit de bestuurderspositie hebt u heel wat technologie binnen handbereik, met kleurentouchscreen, navigatie, verkeersbordherkenning, adaptive cruise controle en volledige parkeersensoren met achteruitrijcamera. FordPass Connect werkt rustig op de achtergrond en houdt u verbonden met de buitenwereldRanger Stormtrak Wi-Fi Hotspot.

Ranger Stormtrak interior dashboard view

Klik op onderstaande links voor meer informatie