FORD RANGER MS-RT LIMITED EDITION

De iconische Ford pick-up rijdt naar een volgend niveau. De Ford Ranger MS-RT, een 4x4 van topklasse, is het eerste omgebouwde voertuig in het Ranger-gamma dat rechtstreeks verkrijgbaar is bij uw verdeler. Hij is voorzien van een Ford EcoBlue 2.0-liter 213pk dieselmotor en verkrijgbaar met een dubbele cabine.

ONTDEK WAT HEM ZO ANDERS MAAKT

KIES UW CARROSSERIE

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Zwarte Ford Ranger MS-RT Limited Edition

DE RANGER HERUITGEVONDEN

De perfecte alliantie van MS-RT, conversiespecialist,  en de hoogwaardige Ford Ranger pick-up. Of waar expertise rond autosportcarrosserie en pure robuustheid elkaar ontmoeten. De Ford Ranger MS-RT is voorzien van een op maat gemaakte bodykit en exclusieve 20" OZ Racing lichtmetalen velgen en een opvallend rally-geïnspireerd stickerpakket dat de verlengde wielkasten accentueert. De Ford Ranger MS-RT is verkrijgbaar met dubbele cabine en wordt aangedreven door de Ford EcoBlue 2.0-liter dieselmotor (213 pk) met een automatische versnellingsbak met 10 versnellingen.

HET AVONTUUR GAAT VERDER

Avontuurlijke upgrades aan de buitenkant laten u proeven van de binnenkant. Stap over de MS-RT drempelbeschermers en maak het u gemakkelijk in de handgemaakte eco-lederen en suède zetels. In het hele interieur heeft MS-RT doordachte accenten op maat aangebracht, tot en met vloermatten met hun merknaam. En dan is er nog de bijpassende technologie. SYNC 3 zorgt voor een vooruitstrevend multimediasysteem met een 8" touchscreen, een navigatiesysteem en een achteruitkijkcamera. Tot slot maakt de MS-RT-naamplaat deze gepersonaliseerde Ford Ranger tot iets heel speciaals.

Interieur Ford Ranger MS-RT Limited Edition

Klik op onderstaande links voor meer informatie