HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

De nieuwe Ford Ranger is ontworpen om harder en efficiënter te werken. De pick-up beschikt over een reeks krachtige, nieuwe motoren die zijn ontworpen om het maximum uit elke druppel brandstof te halen. Ze zijn gekoppeld aan een geavanceerde nieuwe transmissie die zich naadloos aanpast aan veranderende omstandigheden en terreinen. Met een reeks nuttige technologieën is dit een robuuste pick-up die moeiteloos hersenen en spierkracht combineert.

Ford Ranger diesel engine

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Met een reeks 2.0-liter Ford EcoBlue dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Ranger krachtiger, efficiënter en heeft hij een lagere uitstoot dan ooit tevoren. Tussen de drie beschikbare aandrijflijnen, die tot 213 pk vermogen en 500 Nm koppel bieden, vindt u gegarandeerd degene die bij u past.

Minder uitstoot

Welke motor u ook kiest, ze voldoen allemaal aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Deze normen zijn bedoeld om de luchtkwaliteit te verbeteren en de uitstoot te verminderen.

Ford Ranger blue emissions logo
Ford Ranger 10-speed automatic transmission close up

Een gesofisticeerde automatische versnellingsbak met 10 versnellingen

Met een geavanceerde nieuwe automatische versnellingsbak met 10 versnellingen levert de nieuwe Ranger een uitzonderlijke acceleratie evenals een uitmuntende brandstofefficiëntie. Hij maakt ook gebruik van adaptieve schakelprogramma's, zodat de transmissie zich kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dus of u nu cruiset op de snelweg of moeilijk off-road terrein doorploegt, u zult altijd in de juiste versnelling zitten op het juiste moment.

Een handgeschakelde 6-versnellingsbak

De handgeschakelde 6-versnellingsbak in de Ranger is geoptimaliseerd om de versnellingskeuze eenvoudiger, preciezer en stiller te maken. Hij is speciaal ontworpen om de rijdynamiek te verbeteren en het brandstofverbruik te verminderen, waardoor uw rit opwindender wordt terwijl u minder bezoekjes aan het tankstation hoeft te brengen.

Ford Ranger 6 speed manual transmission close up
Ford Ranger interior trip computer close up

Essentiële reisgegevens

De boordcomputer geeft u nuttige informatie zoals uw kilometerstand, brandstofverbruik, snelheid en de buitentemperatuur. Het bevat ook 'afstand tot leeg': ruw geschat hoe ver u kunt rijden met de brandstof in de tank. Dit is in het bijzonder nuttig voor lange afstanden of als u ergens afgelegen rijdt.

Top