HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen zorgen voor een stevig interieur dat zowel slijtvast als comfortabel is. De nieuwe Ford Ranger is ook voor het eerst verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modem. Met deze technologie kunt u uw voertuig op afstand vergrendelen en ontgrendelen, live verkeersupdates ontvangen, verbinding maken met een wifi-hotspot en het maakt de ervaring van een Ford beter dan ooit.

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Ranger is voor het eerst verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, zoals wifiWi-Fi hotspot tot 4G voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatie rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem.

Download de FordPass-app voor nog meer functies

FordPass Connect wordt nog krachtiger wanneer het is gekoppeld aan uw smartphone via de FordPass-app. Nadat u bent verbonden, ontgrendelt u een reeks innovatieve nieuwe functies. U kunt bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te lokaliseren en op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofniveau, het aantal kilometers en de bandenspanning controleren en waarschuwingen over de veiligheid van uw voertuig direct op uw telefoon ontvangen. U kunt uw navigatiesysteem ook van thuis uit programmeren door een bestemming rechtstreeks vanaf uw telefoon naar de pick-up te verzenden.

FordPass App close up of mobile
Ford Ranger interior LCD screen close up

Ga handenvrij met SYNC 3

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor. U kunt ook gebruik maken van een kleurenaanraakscherm met knijp- en veegbewegingen voor een nog intuïtievere navigatie. De technologie maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen. En u kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen: "Ik heb honger".

Eenvoudiger laden en lossen

De nieuwe Ranger is verkrijgbaar met een Easy Lift laadklep. Dankzij het slimme ontwerp voelt de laadklep van uw truck aanzienlijk lichter aan en kunt u ze gemakkelijk openen en sluiten.

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up
Top