HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER RAPTOR > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

De Ford Ranger Raptor is nauwkeurig geconstrueerd om met gemak de meest uitdagende terreinen de baas te kunnen. Het unieke superstevige chassis van laaggelegeerd staal is gebouwd om te voldoen aan de eisen van de meest extreme off-road omgevingen. Een bodemvrijheid van 281 mm wordt gecombineerd met het vermogen om door 850 mm water te waden. In feite is elke functie ontworpen om ervoor te zorgen dat de Raptor een unieke off-road rijervaring biedt.

Ford Ranger Raptor with ladder frame chassis close up

Een echte off-road krijger

Het unieke ladderchassis van de Ranger Raptor is herontworpen en versterkt met High Strength Low Alloy (HSLA) staal om te voldoen aan de zware eisen van off-road rijprestaties. Het Ranger Raptor-chassis werd door en door getest in een aantal van de ruwste omgevingen ter wereld en biedt maximale stevigheid en prestaties met hoge specificaties.

Staat zijn mannetje

Off-road obstakels vormen geen obstakel voor de Raptor. Dankzij het verhoogde ontwerp is er 281 mm tussen de pick-up en alles wat u in de weg staat.

Ford Ranger Raptor parked in the middle of mountains
Ford Ranger Raptor towing a boat

Indrukwekkend trekvermogen

Met de Raptor kunt u zonder moeite de zwaarste off-road uitdagingen het hoofd bieden. En u kunt ook de grootste, zwaarste ladingen vervoeren en trekken.

Kan overal waden

De Raptor begeeft zich waar gewone voertuigen niet durven te gaan. Met een waaddiepte van 850 mm zal hij zichzelf zowel op het droge als door water bewijzen.

Ford Ranger Raptor wading through deep water
Ford Ranger Ranger close up on sports bar

Trekt de aandacht

De aerodynamische sports bar op de Ford Ranger Raptor creëert een sportief profiel dat een tweede blik waard is. En dankzij de ingebouwde hoogwaardige lamp kunt u ook 's nachts de laadbak gebruiken.

Stevige sjorogen om de lading goed vast te zetten

Deze sjorogen voldoen aan de DIN-normen en helpen u om de lading in de laadbak van uw Raptor veilig te vervoeren.

Ford Ranger Raptor with open top showing tie down points
Ford Ranger Raptor showing lockable pickup box

Veelzijdige, afsluitbare laadbak voor uw gemoedsrust

De laadbak van de Ford Ranger Raptor is groot genoeg voor een standaard Europallet, al uw gereedschap en materiaal, of alle spullen voor een weekendje kamperen. Ook is de laadbak uitgerust met een aantal functies om uw lading vast te zetten, die allemaal voldoen aan de DIN-normen: stevige sjorogen, een ingebouwde laadsteun en, bij sommige modellen, bevestigingsrails aan de buitenkant. Voor extra beveiliging en geruststelling kan de achterklep handmatig worden vergrendeld en ontgrendeld.

Elektriciteit waar u het nodig hebt

De slimme extra details bieden ook een nuttige ondersteuning voor uw bedrijf, zoals een optioneel 240-volt stopcontact in de cabine, van onschatbare waarde wanneer u uw telefoon, tablet of oplaadbare werkinstrument moet opladen onderweg.

Ford Ranger Raptor interior with 240V power socket close up
Top