HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER RAPTOR > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Aan de buitenkant is elk aspect van de Ford Ranger Raptor speciaal gebouwd om het vermogen, de duurzaamheid en de off-road prestaties te maximaliseren. Aan de binnenkant zorgen geavanceerde technologieën ervoor dat u zich overal comfortabel voelt en verbonden bent. Met een ingebouwde FordPass Connect-modem kunt u bijvoorbeeld de Raptor op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Wanneer u ruw terrein inruilt voor goed onderhouden asfalt, kunt u vertragingen vermijden dankzij live verkeersinformatie die rechtstreeks naar het navigatiesysteem in uw wagen wordt verzonden. En als u een signaal hebt in de wildernis, kunt u tot tien apparaten op een wifi-hotspot aansluiten.

Ford Ranger Raptor with SYNC 3 and FordPass Connect

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Ranger Raptor is voor het eerst verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, zoals wifiWi-Fi hotspot tot 4G voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatie rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem.

Download de FordPass-app voor nog meer functies

FordPass Connect wordt nog krachtiger wanneer het is gekoppeld aan uw smartphone via de FordPass-app. Nadat u bent verbonden, ontgrendelt u een reeks innovatieve nieuwe functies. U kunt bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te lokaliseren en op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofniveau, het aantal kilometers en de bandenspanning controleren en waarschuwingen over de veiligheid van uw voertuig direct op uw telefoon ontvangen. U kunt uw navigatiesysteem ook van thuis uit programmeren door een bestemming rechtstreeks vanaf uw telefoon naar de pick-up te verzenden.

Hand with mobile phone with FordPass App open
Ford Ranger Raptor with close up on Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen

Ga handenvrij met SYNC 3

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor. U kunt ook gebruik maken van een kleurenaanraakscherm met knijp- en veegbewegingen voor een nog intuïtievere navigatie. De technologie maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen. En u kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen: "Ik heb honger".

Eenvoudiger laden en lossen

De Raptor is verkrijgbaar met een Easy Lift laadklep. Dankzij het ingenieuze ontwerp voelt de laadklep van uw pick-up aanzienlijk lichter aan en kunt u ze gemakkelijk openen en sluiten.

Ford Ranger Raptor showing ope easy lift tailgate
Ford Ranger Raptor close up of power start button

Start uw auto met een druk op de knop

De Ranger Raptor detecteert automatisch zijn eigen, unieke sleutelhanger, zelfs als die in uw broekzak of tas zit. U hoeft alleen nog op de Ford Power-startknop te drukken om de motor tot leven te wekken.

Heel veel handige opbergruimte

Elke cabinestijl biedt heel wat ingenieuze opbergruimte. De dubbele cabine bijvoorbeeld, heeft twee grote opbergruimtes onder de achterzetels. Afhankelijk van het cabinetype zijn er drie middenconsoles. Er zijn opbergbakken voor etenswaren en tevens een beker- en fleshouder, bakjes voor kleine voorwerpen, en ruimte voor uw mobiel. In het handschoenenkastje kunt u een 15 inch laptop, een inklapbare paraplu en nog veel meer kwijt.

Ford Ranger Raptor close up on handy stowage space
Ford Ranger Raptor close up integrated SatNav system

Geïntegreerd navigatiesysteem

De Raptor heeft een volledig geïntegreerd satellietnavigatiesysteem met een 8'' kleurenaanraakscherm en DAB-audio. Dit systeem reageert op de actuele verkeerstoestand en kan daarom nauwkeurig geschatte aankomsttijden en reisinformatie bieden.

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden.

Ford Ranger Raptor showing fogged-up screen
Ford Ranger Raptor showing power foldable door mirrors

Zijspiegels die zichzelf kunnen beschermen

Deze elektrisch bedienbare spiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers.

Ford Easy-Fuel voor tanken zonder problemen

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw voertuig, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford Ranger Raptor detail of easy fuel system with a capless system
Ford Ranger Raptor detail of wipers

Ruitenwissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensors beginnen te wissen zodra ze druppels op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. U kunt zelfs uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen die bepalen hoeveel druppels er op de ruit mogen komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Stel de ideale temperatuur in voor u en uw passagier

Met de optionele Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control kunt u de temperaturen selecteren die u en uw passagier afzonderlijk verkiezen. Het systeem behoudt dan de temperatuur met de geavanceerde airconditioning.

Ford Ranger Raptor detail of Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control
Top