Transit in Blue on the road

DE NIEUWE FORD TRANSIT

STOER. CAPABEL. AUTHENTIEK.

Hou me op de hoogte

Trouw aan zijn roots. Vernieuwd om nog harder te werken. De nieuwe Ford Transit gaat een stap verder dan zijn iconische voorgangers, met verbeterde functionaliteit en onze meest geavanceerde connectiviteit tot nu toe, om nog productiever te kunnen zijn. Komt in 2024 – samen met de nieuwe 100% elektrische Ford E-Transit.

ONTWORPEN VOOR EFFICIËNTIE

Bij de motor en transmissie draait alles om prestaties. 

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

The new ford interior

INTERIEUR

Ontworpen om slimmer te werken van binnenuit. Een van de nieuwe functies is een deels digitaal instrumentenpaneel van 8". Het SYNC 4-touchscreen van 12" kan tegelijk op twee smartphones aangesloten wordenTooltip en biedt realtime verkeersinformatie via Connected NavigationTooltip. En een 5G-modemTooltip zorgt voor supersnelle connectiviteit.

Ford Transit in White in the road

CARROSSERIE

Aangepast met een bijgewerkte vooras en lichtere chassisonderdelen om het laadvermogen te maximaliseren. Grotere velgen van 16" voor extra duurzaamheid. En een indrukwekkend scala aan carrosserie-opties, waaronder een gesloten bestelwagen, een bestelwagen met dubbele cabine, een Chassis Cab en andere verschillende one-stop-shop-varianten. 

Driver assistance

BESTUURDERSASSISTENTIE

Onze meest uitgebreide aanbod tot nu toe omvat Pre-Collision Assist met Autonomous Emergency Braking, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Alert & Aid, Intelligent Speed AssistTooltip, automatische koplampen en Tyre Pressure Monitoring als standaard. Zo kunnen bestuurders altijd rekenen op de nodige ondersteuning. 

Ford Transit loadspace

GEBRUIK

Met tot 15,1 kubieke meter laadruimte en tot 4256 mm laadlengte. Een optioneel digitaal Upfit-integratiesysteem om hulpstukken van derden via het touchscreen te bedienen. Een nieuwe optionele Delivery Assist-functie om tijd te besparen en de beveiliging te verbeteren. En integratie met Ford Pro-software om chauffeurs naadloos in beweging te houden. 

Klik op onderstaande links voor meer informatie