Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CUSTOM > Trail

NEW FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

De Ford Transit Custom Trail heeft een robuust, nieuw ontwerp en verbeterde mogelijkheden en is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf in beweging blijft. 

Het mechanische sperdifferentieel (alleen bij handmatige transmissie) verbetert de controle van de Transit Custom Trail wanneer u van de gebaande paden rijdt door vermogen te sturen naar de wielen met de meeste tractie. Terwijl een reeks verfijnde motoren de efficiëntie verbetert en uitstoot vermindert. 

Door de opvallende stijl van het exterieur van de Transit Custom Trail, waaronder een unieke grille aan de voorkant met opvallende FORD-letters, valt u gegarandeerd overal op. En 10-spaaks 16"  lichtmetalen velgen maken de look af.

Eigenschappen

Wanneer het werk buitengewone prestaties van u verwacht, hebt u een bestelwagen nodig waarop u kunt vertrouwen. Met een mechanisch sperdifferentieel (alleen bij handmatige transmissie) helpt de Transit Custom Trail u om zelfs de meest afgelegen bestemmingen te bereiken. En met een indrukwekkend nieuw ontwerp met optionele dakrails en zijtreden valt u gegarandeerd op in de menigte.

Mechanisch sperdifferentieel

De Transit Custom Trail is ontworpen om u te helpen uitdagend terrein met gemak aan te pakken. Het mechanisch sperdifferentieel is verkrijgbaar op voertuigen met handmatige transmissie en vermindert ongewenste wielspin, vooral op losse of ongelijke ondergrond, door het vermogen te sturen naar het wiel met de meeste tractie. Dit helpt u vooruit komen en verbetert de stabiliteit van de bestelwagen wanneer u die het meest nodig hebt. 

 Ford Transit Custom Trail engine close up

Ford EcoBlue-dieselmotor

De nieuwe Transit Custom Trail is uitgerust met een reeks krachtige, schone en verfijnde 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren, met twee beschikbare aandrijflijnen met een vermogen tot 170 pk.  Elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

Brochures & prijslijsten

Ontdek meer over dit model in de brochures en prijslijsten.

White Ford Transit Custom with black sport stripes
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top