Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CUSTOM > Nugget Plus

FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET PLUS

De Transit Custom Nugget Plus kampeerwagen is uw thuis op de weg - waar u ook reist en besluit te stoppen. De zeer geavanceerde conversie is gebouwd volgens de strengste normen van Ford en Westfalia, een van Europa's toonaangevende en meest ervaren camperbouwers. De bestelwagen beschikt dus over de aangename rijdynamiek die u van een Transit verwacht, naast uitstekende niveaus van comfort, innovatie en functionaliteit. 

Gebruik

Voeding voor al uw apparaten

Voeding voor al uw apparaten

Het interieur heeft een reeks stopcontacten zodat uw gadgets altijd gebruiksklaar zijn. Er zijn drie aansluitingen van 240 volt, twee aansluitingen van 12 volt en een USB-poort. Dus of u nu water kookt of uw telefoon oplaadt, u hebt altijd de stroom die u nodig hebt.

New Ford Transit Custom Nugget gas storage close up

Berg uw gas veilig op

De keukenruimte in de Transit Custom Nugget Plus heeft ruimte om gasflessen tot 2,8 kg op te bergen. En de gasflessen vervangen kan niet eenvoudiger, dus u zult uw favoriete gerechten altijd kunnen klaarmaken.

Comfort

SYNC 3. Voor een moeiteloze handenvrije-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 8" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live Traffic kan u helpen files te vermijden.* U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger". (Optioneel verkrijgbaar)

New Ford Transit Custom Nugget close up of SYNC 3 screen
New Ford Transit Custom Nugget Plus interior floor plan graphic

Een heerlijke nachtrust

De Transit Custom Nugget heeft voldoende ruimte om vier volwassenen comfortabel te laten slapen. De flexibele stoelen in de leefruimte kunnen makkelijk worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. En een vast bovenbed voor twee personen biedt een uitzonderlijk comfort en is makkelijk bereikbaar met een wegneembare ladder.

Catering aan boord

Een volledig uitgeruste keuken achterin het voertuig biedt u voldoende ruimte om te koken en om blikjes, flessen, pakjes op te bergen ... Ze omvat een gasfornuis met dubbele brander, gootsteen en kraan, en alle werkruimte die u nodig hebt om een maaltijd te bereiden.

New Ford Transit Custom Nugget Plus interior kitchen view

Rijervaring

New Black Ford Transit Custom Nugget Plus driving on country road

Geavanceerde rijtechnologie

De Transit Custom Nugget Plus is verkrijgbaar met een reeks intelligente rijhulptechnologieën en is ontworpen om elke rit eenvoudiger en aangenamer te maken. De reeks geavanceerde technologieën omvat een Blind Spot Information System dat de voertuigen ziet die u mogelijk mist, Intelligent Speed Assist om u binnen de snelheidslimiet te houden en Lane Keeping Alert, dat u laat weten wanneer u onbedoeld van de rijstrook afwijkt.

Veiligheid & beveiliging

Slimme veiligheidstechnologie

De Transit Custom Nugget Plus beschikt over een reeks geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om u en uw voertuig te beschermen. Deze omvatten Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection om u, uw passagiers en andere weggebruikers in veiligheid te houden. Slimme beveiligingssystemen zoals sabotagebestendige deursloten zijn ook aanwezig om u extra gemoedsrust te bieden.

New Grey Ford Transit Custom Nugget Plus driving in forest
New Orange Ford Transit Custom Nugget exterior close up of tyre

Een vroege waarschuwing als een band leegloopt

Het bandenspanningscontrolesysteem kan detecteren of de spanning tijdens de rit daalt in een van uw banden. Het slimme systeem waarschuwt u dan door een pictogram op het instrumentenpaneel te laten oplichten.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top