Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CUSTOM > Active
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Net Retail Price (CV) excl. btw

NEW FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

De Ford Transit Custom Active is meer dan alleen uw mobiele kantoor. 

Het optionele mechanische sperdifferentieel (alleen bij handmatige transmissie) geeft u vertrouwen op uitdagend terrein door kracht te sturen naar de wielen met de meeste tractie. En een opvallend nieuw ontwerp zorgt ervoor dat u altijd opvalt in de menigte. 

Van werken in de stad tot kamperen in het weekend. Waar u ook naartoe gaat, de Transit Custom Active is gebouwd om elke rit moeiteloos te laten verlopen. 

Eigenschappen

Met een opvallend, nieuw exterieur en geavanceerde mogelijkheden is de Transit Custom Active gebouwd om de routine te doorbreken. En met hoogwaardige materialen en slimme technologieën blijft u overal comfortabel verbonden.

Ford Transit Custom Active with group of people

Gebouwd voor meer dan werk

De Transit Custom Active heeft een opvallende nieuwe look gekregen die past bij zijn indrukwekkende mogelijkheden. Unieke 17 inch lichtmetalen velgen, contrasterende spiegels en een kenmerkende Active-grille zorgen ervoor dat u opvalt. Een zijtrede over de volledige lengte zorgt voor een vlotte toegang tot de bestelwagen en met dakrails kunt u nog meer vracht vervoeren. De bestelwagen  is ook verkrijgbaar met een optioneel mechanisch sperdifferentieel, zodat u kunt blijven rijden op uitdagend terrein.

Geniet van elke rit

De Transit Custom Active heeft aan de binnenkant een hoogwaardige, gedeeltelijk lederen afwerking gekregen. ‘Nordic Blue’-stiksels creëren een uniek interieur dat past bij het opvallende exterieurontwerp. Dankzij slimme technologieën zoals FordPass Connect blijft u verbonden, waar uw reis u ook naartoe brengt. En natuurlijk is er de legendarische laadruimte van de Transit voor 6,8 kubieke meter vracht (L2).

Ford Transit Custom Active interior with dashboard, SYNC screen and steering wheel

Geavanceerde mogelijkheden

De Transit Custom Active met handmatige transmissie is verkrijgbaar met een geavanceerd systeem dat is ontworpen om u te helpen uitdagend terrein met gemak aan te pakken. Het optionele mechanische sperdifferentieel vermindert ongewenste wielspin, vooral op losse of ongelijke ondergrond, door vermogen te sturen naar het wiel met de meeste tractie. Dit helpt u vooruit komen en verbetert de stabiliteit van uw voertuig wanneer u die het meest nodig hebt.

Geavanceerde motortechnologie

De Transit Custom Active is krachtig en efficiënt dankzij de geavanceerde 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren van 170 pk. Er is keuze uit een manuele of optionele automatische versnelling. Elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. 

Ford Transit Custom Active engine diagram
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE TRANSIT CUSTOM AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Anderen bekeken ook:

Top