Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > FIESTA VAN

NEW FORD FIESTA VAN

We hebben het opvallende ontwerp, de slimme technologie en de plezierige dynamiek van de Ford Fiesta overgenomen. In combinatie met de functionaliteit, duurzaamheid en royale laadruimte waar Ford-bestelwagens bekend om staan. Het resultaat: De gloednieuwe Ford Fiesta Van.

Wie zei dat werken niet leuk kon zijn?

Fiesta Van Race Red video

Gebruik

Ford Fiesta Can cargo space with flowers

Erg ruime laadruimte

De nieuwe Ford Fiesta Van biedt een royale 0,96 m³ aan laadruimte achterin. Vier handige bevestigingspunten en een rubberen mat voor de volledige laadvloer zorgen ervoor dat u uw spullen veilig kunt vervoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze zich tijdens het rijden verplaatsen.

Rijervaring

Minder vermoeiende ritten met minder verbruik

Cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer helpt om uw voertuig binnen een naar wens ingestelde snelheidslimiet te houden. Cruise control op Fiesta Van is bovendien uitgerust met Intelligent Speed Assist. Dit systeem kan verkeersborden met snelheidslimieten herkennen en uw snelheid eraan aanpassen. U bespaart brandstof, beperkt het risico op een snelheidsovertreding en behoudt – net zoals bij andere cruise controlsystemen – uw snelheid zonder dat u uw voet op het gaspedaal hoeft te houden.

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown
Ford Fiesta Van with detail of full beam

Automatisch grootlicht. U ziet beter, zonder anderen te verblinden

Automatisch grootlicht is een handig hulpmiddel wanneer u in het donker rijdt: het dooft tijdelijk de koplampen wanneer het tegemoetkomend verkeer of een voorligger opmerkt, zodat u andere bestuurders niet verblindt. Daarna schakelt het automatisch het grootlicht weer in, voor maximaal zicht.

LED-dagrijverlichting voor stijl en zichtbaarheid

Deze geavanceerde lichten zijn uiterst energiezuinig en ze zorgen ervoor dat u overdag opgemerkt wordt en 's nachts duidelijk zichtbaar bent.

Ford Fiesta Van in red front view
Ford Fiesta Van outside of café

Driver Alert vertelt u wanneer u moe wordt

Driver Alert houdt uw rijgedrag constant in de gaten en registreert afwijkingen in het rijgedrag wanneer u moe wordt. Als het systeem vaststelt dat u minder waakzaam wordt, verschijnt een waarschuwing op het display die aanraadt een pauze te nemen. Indien uw alertheid verder afneemt, wordt de boodschap herhaald en gecombineerd met een toon.

Prestaties

Meer vermogen. Meer efficiëntie. Meer plezier.

De revolutionaire 1.0-liter Ecoboost-benzinemotor met 3 cilinders geeft u al het vermogen van 125 pk dat u verwacht van een conventionele 1.6 motor, maar verbruikt slechts 4,9l/100 km en stoot slechts 110g/km CO2 uit. Win, win.

High-performing diesel technology
High-performing diesel technology

Dieselmotoren

Liever diesel? Ga dan voor een 1.5 liter TDCi-motor die u een lonende 85 pk levert en zuinig is met 3,8l/100km en CO2-emissies van slechts 96 g/kmTooltip.

Comfort

Naadloze technologie die u met uw stem kunt bedienen

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten, of via een 8 inch kleurentouchscreen. Het maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen. Live Traffic kan u ondertussen helpen voorkomen dat u vast komt te zitten in files. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger" of de Michelin-gids openen om eetplaatsen te helpen kiezen en reserveren.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology
Ford Pass Connect

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Fiesta Van is nu standaard uitgerust met geïntegreerde FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem gestuurd wordt, zodat u druk verkeer kunt vermijden. In geval van een ongeluk kan FordPass Connect zelfs de hulpdiensten waarschuwen met een eCall en hen de locatie van uw voertuig doorgeven.

Veiligheid

Ford Fiesta Van Pre-collision assist

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection

Deze technologie scant de weg en detecteert voertuigen en voetgangers vóór u en verwittigt u van hun aanwezigheid. Als u niet reageert, worden de remmen automatisch ingeschakeld, waardoor de ernst van ongelukken wordt verminderd en ongelukken zelfs worden vermeden.

Geeft u een waarschuwing als uw banden druk verliezen

Het is altijd belangrijk dat uw banden de correcte druk hebben, om u te helpen brandstof besparen, de levensduur van uw banden te verlengen en uw veiligheid te garanderen. Daarom controleren sensoren voortdurend elk wiel en wordt u gewaarschuwd als er een probleem is, zodat u kunt stoppen, het probleem controleren en de band oppompen of het wiel vervangen.

Ford Fiesta Van alloy wheel
Two Red Ford Fiesta Vans in front of building

Brochures & prijslijsten

Ontdek meer over dit model in de brochures en prijslijsten.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top