Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > NEW FIESTA VAN

NEW FORD FIESTA VAN

We hebben het opvallende ontwerp, de slimme technologie en de plezierige dynamiek van de Ford Fiesta overgenomen. In combinatie met de functionaliteit, duurzaamheid en royale laadruimte waar Ford-bestelwagens bekend om staan. Het resultaat: De gloednieuwe Ford Fiesta Van.

Wie zei dat werken niet leuk kon zijn?

Fiesta Van Race Red video

Gebruik

Ford Fiesta Can cargo space with flowers

Erg ruime laadruimte

De nieuwe Ford Fiesta Van biedt een royale 0,96 m³ aan laadruimte achterin. Vier handige bevestigingspunten en een rubberen mat voor de volledige laadvloer zorgen ervoor dat u uw spullen veilig kunt vervoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze zich tijdens het rijden verplaatsen.

Rijervaring

Cruise control die zich automatisch kan aanpassen

Met Adaptive Cruise Control Technology kunt u de snelheid kiezen waaraan u wilt rijden en het systeem zal die snelheid aanhouden. Als de ingebouwde RADAR sensor een voertuig voor u detecteert, dan neemt de snelheid automatisch af om een vooraf ingestelde afstand aan te houden. Zodra de weg voor u weer vrij is, zal het systeem terug versnellen naar uw gekozen snelheid.

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown
Ford Fiesta Van with detail of full beam

Automatisch grootlicht. U ziet beter, zonder anderen te verblinden

Automatisch grootlicht is een handig hulpmiddel wanneer u in het donker rijdt: het dooft tijdelijk de koplampen wanneer het tegemoetkomend verkeer of een voorligger opmerkt, zodat u andere bestuurders niet verblindt. Daarna schakelt het automatisch het grootlicht weer in, voor maximaal zicht.

Prestaties

Meer vermogen. Meer efficiëntie. Meer plezier.

De revolutionaire 1.0-liter Ecoboost-benzinemotor met 3 cilinders geeft u al het vermogen van 125 pk dat u verwacht van een conventionele 1.6 motor, maar verbruikt slechts 4,9l/100 km en stoot slechts 110g/km CO2 uit. Win, win.

High-performing diesel technology
High-performing diesel technology

Dieselmotoren

Liever diesel? Ga dan voor een 1.5 liter TDCi-motor die u een lonende 85 pk levert en zuinig is met 3,8l/100km en CO2-emissies van slechts 96 g/kmTooltip.

Comfort

Naadloze technologie die u met uw stem kunt bedienen

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten, of via een 8 inch kleurentouchscreen. Het maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen. Live Traffic kan u ondertussen helpen voorkomen dat u vast komt te zitten in files. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger" of de Michelin-gids openen om eetplaatsen te helpen kiezen en reserveren.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology
Ford Pass Connect

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Fiesta Van is verkrijgbaar met de FordPass Connect modemFordPass Connect Modem, een systeem dat ontworpen is om elke rit gemakkelijker en aangenamer te maken. Het maakt een reeks functies mogelijk, waaronder wifiWi-Fi hotspot met realtime verkeersupdatesFordPass with Live Traffic die rechtstreeks op uw navigatiesysteem in de auto worden getoond, zodat u meer ontspannen en op tijd aankomt.

Veiligheid

Geeft u een waarschuwing als uw banden druk verliezen

Het is altijd belangrijk dat uw banden de correcte druk hebben, om u te helpen brandstof besparen, de levensduur van uw banden te verlengen en uw veiligheid te garanderen. Daarom controleren sensoren voortdurend elk wiel en wordt u gewaarschuwd als er een probleem is, zodat u kunt stoppen, het probleem controleren en de band oppompen of het wiel vervangen.

Ford Fiesta Van alloy wheel
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top