HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Ervaar Ford > Milieu > Mobiliteit
Mobility: thinking ahead

Mobiliteit: vooruit denken

Het is belangrijk dat we voldoen aan uw behoeften als gewaardeerde Ford-bezitter en -klant. Het is ook van essentieel belang dat we aandacht blijven besteden aan wereldwijde duurzaamheid en toekomstige kwesties die van invloed kunnen zijn op ons allemaal.

Daarom passen we onze kerncompetenties toe (zoals innovatie en het ontwikkelen van samenwerkingen) om oplossingen te ontwikkelen voor toekomstige mobiliteit die de realiteit van een continu veranderende wereld weerspiegelen.

Wat bedoelen we met mobiliteit?

Bij Ford definiëren we mobiliteit als volgt: "toegankelijkheid voor mensen, goederen en diensten om te gaan waar ze heen moeten of willen, op veilige, efficiënte en betaalbare wijze, terwijl ze genieten van een ongecompliceerde en leuke klantenervaring."

Ons doel is om mobiliteit betaalbaar te maken in elke betekenis van het woord: economisch, milieutechnisch en sociaal.

Tijdens de presentatie in 2012 van onze blauwdruk voor mobiliteit hebben we verwoord hoe wij denken over transport en hoe dat eruit zou kunnen zien in 2025 en de verdere toekomst.

In de blauwdruk werden ook de soorten technologie, bedrijfsmodellen, producten en samenwerkingsverbanden genoemd die nodig zijn om ons in de toekomst zover te krijgen. En we hebben korte-, middellange- en langetermijndoelen gesteld om de uitdagingen op te lossen waarmee mobiliteitssystemen te maken krijgen (nu en in de toekomst), vooral nu de wereld steeds dichter bevolkt raakt en verstedelijkt.

Toepassen van slimmer denken

In 2015 kondigden we Ford Smart Mobility aan. Dit nieuwe initiatief wordt gedreven door innovatie en is ontwikkeld om Ford naar het volgende niveau te tillen als het gaat om het leveren van verbondenheid, mobiliteit en autonome voertuigen, met gebruik van 'Big Data' om de klantervaring positief te beïnvloeden en te verbeteren. 

Door middel van wereldwijde mobiliteitsexperimenten hebben we nieuwe mobiliteitsconcepten getest om te evalueren wat hun invloed is op het milieu en wat hun waarde is.

Als organisator van de wereldwijde Innovate Mobility Challenge volgen we wereldwijd een open innovatie-aanpak voor het ontdekken van mobiliteitsoplossingen.

Top