HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Ervaar Ford > Milieu > Medewerkers
Our people

Onze medewerkers

Ford heeft ongeveer 53.000 medewerkers in dienst in eigen faciliteiten en zo'n 67.000 medewerkers wanneer we joint ventures en geconsolideerde bedrijven meetellen. 

We beschouwen elk van deze medewerkers als een belangrijke kracht achter ons succes. We begrijpen dat onze medewerkers cruciaal zijn om onze visie te realiseren en geweldige producten te maken die bijdragen aan een betere wereld.

Met dit in het achterhoofd heeft Ford een sterke focus op de ontwikkeling van medewerkers, waarbij we belangrijke en interessante leer- en leiderschapsmogelijkheden bieden. Initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie maken het mogelijk om de verschillende perspectieven en waarden van onze wereldwijde medewerkersbasis te omarmen.

We vinden het belangrijk een stimulerende werkomgeving te creëren voor onze medewerkers en hen te ondersteunen en helpen met hun carrière bij Ford. We proberen daarom actief inzicht te krijgen in de tevredenheid van onze medewerkers en wat zij belangrijk vinden als onderdeel van de Ford Motor Company.

We behandelen onze medewerkers inderdaad als individuen, maar we zijn er ook op gericht een vaardig en gemotiveerd team te ontwikkelen. Dat is waar Ford voor staat en we proberen altijd om een veilige, respectvolle en volledige omgeving te bieden voor dat team.

Top