All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

KENMERKEN VAN DE MUSTANG MACH-E

Van geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie tot geavanceerde connectiviteitsfuncties en innovatieve ontwerpdetails: de Mustang Mach-E zorgt voor een moeiteloos plezierige rij-ervaring waarbij u centraal staat. Stap in de stijlvolle, verfijnde cabine met een slim sleutelloos toegangssysteem en E-Latch-systeem. Binnen vindt u tal van geavanceerde technologieën om uw elektrische rijervaring te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het intuïtieve One Pedal Drive-systeem voor een vlotte, moeiteloze rijervaring en drie selecteerbare rijmodi om de prestatie-instellingen van uw Ford te verfijnen. Met de nieuwste connectiviteitsfuncties zoals Ford Pass Connect en Next Generation SYNC kunt u als nooit tevoren communiceren met uw elektrische SUV.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

RIJERVARING

RIJMODI

Met uw Mustang Mach-E kan u uw rijervaring naar wens aanpassen. Drie verschillende rijmodi - Active, Whisper en Untamed - veranderen het geluid van de motor, de omgevingsverlichting en zelfs het reactievermogen van uw elektrische SUV om hem perfect aan uw stemming aan te passen.

ONE PEDAL DRIVE

De Mustang Mach-E beschikt over een geavanceerd One Pedal Drive-systeem. Haal uw voet van het gaspedaal en de auto vertraagt automatisch en soepel. Energie die gewoonlijk verloren gaat door te vertragen wordt opgevangen en gebruikt om het bereik van de accu te vergroten. Het systeem zorgt ervoor dat u meestal met één pedaal kunt rijden. U hoeft het rempedaal alleen te gebruiken als u iets sneller moet remmen.

All-New Ford Mustang Mach-E driving behind a car using the Adaptive Cruise Control to maintain a pre-set distance

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Rij met gemak in druk verkeer. Met de Adaptive Cruise Control met Stop and Go houdt u automatisch de vooraf ingestelde afstand ten opzichte van uw voorligger aan. Het systeem kan u bij druk verkeer ook volledig tot stilstand brengen en automatisch terug versnellen tot uw gekozen snelheid.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a pedestrian with the Pre-Collision Assist feature

PRE-COLLISION ASSIST

Pre-Collision Assist gebruikt een camera om de weg voor u te scannen en waarschuwt u als het systeem een mogelijke botsing met een voertuig, voetganger of fietser detecteert. Als u niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch op volle kracht remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden.

ACTIVE PARK ASSIST

Laat uw auto voor u parkeren wanneer u dat wilt. Nadat de Intelligent Active Park Assist geactiveerd is, kan het systeem een geschikte loodrechte of parallelle parkeerplaats vinden en u er vervolgens moeiteloos in en uit sturen. De hulpmiddelen om achteruit en zijwaarts te parkeren laten ook een signaal horen wanneer u te dicht bij een obstakel komt.

BLIND SPOT INFORMATION SYSTEM EN CROSS TRAFFIC ALERT

Een paar extra ogen. Cross Traffic Alert helpt u wanneer u achteruit een parkeerplek verlaat en waarschuwt u voor naderende voertuigen van beide kanten.

Het Blind Spot Information System controleert ook voertuigen die zich tijdens het rijden in uw dode hoek bevinden. Het systeem waarschuwt u via waarschuwingslampjes in beide buitenspiegels als er een gevaar wordt gedetecteerd.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a vehicle in front of it while swerving using the Evasive Steering Assist feature

EVASIVE STEERING

Uw Mustang Mach-E bevat Evasive Steering Assist, als onderdeel van het bredere Pre-Collision Assist-systeem. Het systeem detecteert wanneer u uitwijkt om een obstakel te ontwijken, en biedt vervolgens extra stuurondersteuning om u te helpen het obstakel op uw pad te omzeilen.

All-New Ford Mustang Mach-E driving in the dark with the Auto High Beam on

AUTOMATISCH GROOTLICHT

Uw Mustang Mach-E kan automatisch de koplampen voor u dimmen wanneer hij detecteert dat u tegenliggers nadert. Het groot licht kan dan automatisch weer inschakelen tot volledig licht zodra de weg voor u vrij is.

A smartphone charging in a Ford vehicle

CONNECTIVITEIT

NEXT GENERATION SYNC

Next Generation SYNC is een communicatie- en entertainmentsysteem dat via de cloud is verbonden. Cloudconnectiviteit maakt geavanceerde routeplanning en spraakherkenning mogelijk. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een intuïtief 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaart u een nieuwe wereld van connectiviteit via uw auto.

Ontdek Next Generation SYNC

UPDATES VIA DE ETHER

Uw Mustang Mach-E is ontworpen om mee te groeien met de tijd. Veilige updates via de ether bieden verbeteringen: van het bijwerken van de SYNC®-software tot upgrades die de kwaliteit, de mogelijkheden en het gemak van uw voertuig verbeteren. De meeste van deze updates worden automatisch geïnstalleerd dankzij innovatieve, met de cloud verbonden technologie. Grotere updates kunnen via wifi worden geïnstalleerd waar en wanneer het u uitkomt.

Man using FordPass App on phone

FORDPASS-APP

Verbind uw Mach-E met de FordPass-app op uw smartphone en krijg toegang tot nog meer slimme functies. U kunt uw telefoon gebruiken om uw auto te lokaliseren, op afstand te vergrendelen en ontgrendelen, de bandenspanning te controleren en waarschuwingen over de voertuigstatus te ontvangen. U kunt ritten met uw telefoon plannen, vervolgens bestemmingen met uw voertuig delen en opladen onderweg automatisch laten berekenen, als u dat nodig hebt. En, speciaal voor de Mach-E, geeft de functie 'Intelligent Range’ oplaadniveaus, resterende rijafstand en handige openbare oplaadlocaties onderweg weer. Bovendien krijgt u gratis toegang tot het FordPass-oplaadnetwerk, met kortingen bij NewMotion- en IONITY-oplaadstationsCX727 Ionity NewMotion.

A man leaning against an All-New Ford Mustang Mach-E at sunset

BESTUURDERSPROFIEL EN PERSONALISERING

Wanneer u uw smartphone koppelt met FordPass, past uw Mustang Mach-E verschillende instellingen aan uw vooraf geselecteerde voorkeuren aan. Dit omvat het verstellen van de zetels en spiegels, het opzetten van uw favoriete radiozender en zelfs het instellen van de omgevingsverlichting en het instrumentenpaneel. U kan zelfs uw eigen unieke avatar maken voor een persoonlijker tintje.

A red All-New Ford Mustang Mach-E driving on the road in the mountains

RITPLANNER

De Electric Vehicle (EV) Trip Planner geeft u volledig vertrouwen op de weg. Stel uw bestemming in en het systeem past een route aan op basis van uw batterijniveau en beschikbare openbare oplaadpunten. U kan uw route ook van tevoren plannen. Stel uw bestemming in en zoek oplaadpunten met de FordPass-app en stuur de route rechtstreeks naar het SYNC-systeem in uw voertuig.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

VOERTUIGBEDIENING OP AFSTAND

Met de functies voor afstandsbediening in FordPass kan u vrijwel overal de Mustang Mach-E vergrendelen en ontgrendelen, de motor starten of stoppen en de laadstatus controleren. U kan ook een startschema instellen, zodat uw voertuiginstellingen precies zijn zoals u ze wilt voordat u zelfs maar achter het stuur kruipt.

DRAADLOOS OPLADEN VAN APPARATEN

Blijf verbonden in uw Mustang Mach-E. Draadloos opladen van smartphones is standaard beschikbaar in elke Mustang Mach-E. Hierdoor kunt u uw compatibele smartphone gemakkelijk opladen, zonder het gedoe van een oplaadkabel. Leg uw apparaat gewoon op het oplaadstation van het voertuig. Hierdoor blijft het stijlvolle interieur van uw voertuig onberispelijk, terwijl u ervoor zorgt dat uw apparaten opgeladen blijven om ze op elk moment te gebruiken.

Ford Mustang Mach-E interior view of wireless charging
Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

PRESTATIE EN EFFICIËNTIE

Mustang Mach-E side view in snow conditions

EEN ELEKTRISCHE AUTO MET AWD

De vierwielaandrijving (AWD) met een dubbele, geavanceerde elektrische motor zorgt voor ongeëvenaarde prestaties. Een elektrische motor op de voor- en achteras verbetert de prestaties en helpt u om lastigere rijomstandigheden het hoofd te bieden.

ACCUBEREIK

De Mustang Mach-E is verkrijgbaar met twee batterijopties die beide verkrijgbaar zijn in achterwiel- of vierwielaandrijving. De Mach-E accu met standaardbereik (76 kWh) heeft een volledig elektrisch rijbereik van maximaal 440 km. De accu met een groter bereik (99 kWh) laat u met één oplaadbeurt maar liefst 610 km rijden.

Mustang Mach-E front view

FORD ASSISTANCE

Als uw auto onderweg zonder stroom valt, dan zorgt Ford Assistance voor elektrische voertuigen ervoor dat de auto naar huis wordt gesleept, of naar een dichtbij gelegen openbaar oplaadstation of een Ford-verdeler die voor elektrische voertuigen is gecertifieerd.

All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

INNOVATIEF ONTWERP

Woman approaching a Mustang Mach-E to open the door

UW TELEFOON ALS SLEUTEL

Geen gerommel meer met uw sleutel. Gebruik uw telefoon als sleutel om uw Mustang Mach-E te starten en te bedienen. Met de FordPass-app kan u de koffer ook openen en de functie voor starten op afstand in uw Mustang Mach-E inschakelen zonder dat u een fysieke sleutel nodig hebt.

E-LATCH-SYSTEEM

We hebben de deurhendels van de Mustang Mach-E verwijderd om een elegant, gestroomlijnd ontwerp te creëren. Wanneer u nu uw voertuig nadert, herkent het systeem uw telefoon of sleutel met afstandsbediening en verlicht het een knop op de deurstijl. Druk op de knop om de deur te openen. Wanneer uw vertrekt, zullen de deuren automatisch vergrendelen.

All-New Ford Mustang Mach-E close up on secure door opening
Mustang Mach-E showing hands free tailgate

HANDENVRIJE KOFFERKLEP

De handenvrije kofferklep biedt gemakkelijke toegang tot de kofferruimte van uw Mustang Mach-E, zelfs wanneer u uw handen vol hebt. Wanneer het systeem uw sleutel of aangesloten smartphone in de buurt opmerkt, kunt u met een rustige voetbeweging onder het midden van de achterbumper de handenvrije kofferklep openen zonder dat u iets hoeft aan te raken. De kofferklep kan ook worden geopend en gesloten terwijl u in de auto zit.

LADEN MAAR

Trekt u op avontuur of gaat u uw wekelijkse boodschappen doen? De handige laadruimte aan de voor- en achterkant van het voertuig geeft u heel wat veelzijdige opbergmogelijkheden.

Ford Mustang Mach-E rear view of loadspace

WELK MODEL PRIKKELT UW ZINTUIGEN?

MODELSPECIFICATIES VERGELIJKEN

 • BESCHIKBAARHEID RWD AWD GT
  GESCHATTE OPLEVERING Vanaf zomer 2021 Vanaf zomer 2021 Vanaf eind 2021
  SPECIFICATIES RWD AWD GT 

  ACCUVERMOGEN (kWh)

       

  VERGROOT RIJBEREIK

  98.8 kWh 98.8 kWh 88 kWh

  STANDAARD RIJBEREIK

  75.7 kWh 75.7 kWh  
  RIJBEREIK (Km)      

  VERGROOT RIJBEREIK

  610 km 540 km 500 km

  STANDAARD RIJBEREIK

  440 km 400 km  
  AANDRIJFLIJN Achterwielaandrijving (RWD) Vierwielaandrijving met dubbele motor (AWD) Vierwielaandrijving met dubbele motor (AWD)
  PIEKVERMOGEN (kW/PK)      

  VERGROOT RIJBEREIK

  216 / 294 258 / 351 358 / 487

  STANDAARD RIJBEREIK

  198 / 269 198 / 269  
  MAXIMUMKOPPEL (Nm) 430 Nm 580 Nm 860 NmMach E Torque
  ACCELERATIE 0-100 km/u (rollende start)      

  VERGROOT RIJBEREIK

  6.2 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 5.1 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 3.7 secondenCX727 Model Acceleration Rolling

  STANDAARD RIJBEREIK

  6.1 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 5.6 secondenCX727 Model Acceleration Rolling  
  ACCELERATIE 0-100 km/u (stationaire start)      

  VERGROOT RIJBEREIK

  7.0 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 5.8 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 4.4 secondenCX727 Model Acceleration Stationary

  STANDAARD RIJBEREIK

  6.9 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 6.3 secondenCX727 Model Acceleration Stationary  
  TOPSNELHEID (km/u) 180 km/u 180 km/u 200 km/u
  MAX. LAADVERMOGEN IN GELIJKSTROOM (kW)      

  VERGROOT RIJBEREIK

  150 kW 150 kW 150 kW

  STANDAARD RIJBEREIK

  115 kW 115 kW  
  MAX. LAADSNELHEID IN GELIJKSTROOM (km/10 min)      

  VERGROOT RIJBEREIK

  119 km 107 km 99 km

  STANDAARD RIJBEREIK

  91 km 85 km  
  TOTALE LAADTIJD (10-80%)      

  VERGROOT RIJBEREIK

  45 min 45 min 45 min

  STANDAARD RIJBEREIK

  38 min 38 min  
  STYLING RWD AWD GT
  KLEUREN 5 5 8

  PANORAMISCH DAK

  CX727 Extended Range Only CX727 Extended Range Only XCX727 Extended Range Only
  UNIEKE STYLINGKIT   X X
  VELGEN 18" Lichtmetalen velgen  19" Lichtmetalen velgen  20" Lichtmetalen velgen
  RODE REMKLAUWEN   X X
  AANPASBARE LEDKOPLAMPEN MET MUSTANG-DESIGN CX727 Extended Range Only X X
  LED-PROJECTORKOPLAMPEN X    
  LEDACHTERLICHTEN MET MUSTANG-DESIGN X X X
  VERWARMBARE BUITENSPIEGELS MET INSTAPVERLICHTING X X  
  ELEKTRISCH INKLAPBARE BUITENSPIEGELS  CX727 Extended Range Only X X
  INTERIEURBEKLEDING Lichte hemelbekleding & SENSICO-zetelbekleding  Donkere hemelbekleding en geperforeerde SENSICO-zetelbekleding met rode stiksels  Premium Sensico in "Grey/Black" met microperforaties
  8-WEG ELEKTRISCH VERSTELBARE VOORZETELS MET GEHEUGENFUNCTIE CX727 Extended Range Only X Ford Performance Sport voorzetels
  VERWARMBARE VOORZETELS X X X
  TECHNOLOGIE RWD AWD GT
  E-LATCH AAN DE ZIJDEUR X X X
  B&O-AUDIOSYSTEEM MET 10 LUIDSPREKERS CX727 Extended Range Only CX727 Extended Range Only X
  10.2" DIGITALE BOORDCOMPUTER X X X
  15.5" TOUCHSCREEN X X X
  NEXT GENERATION FORD SYNC MET VERBONDEN NAVIGATIE & NATUURLIJKE SPRAAKBEDIENING X X X
  FORDPASS CONNECT X X X
  DRAADLOOS LAADVLAK X X X
  360°-CAMERA CX727 Extended Range Only CX727 Extended Range Only X
  HANDENVRIJE KOFFERKLEP CX727 Extended Range Only CX727 Extended Range Only X
  GEAVANCEERDE ACTIVE PARK-ASSIST CX727 Extended Range Only CX727 Extended Range Only X
  INTELLIGENTE ADAPTIVE CRUISE CONTROL CX727 Extended Range Only CX727 Extended Range Only X
  CAPACITEIT & AFMETINGEN RWD AWD GT
  HOOGTE 1625 mm 1625 mm 1613 mm
  BREEDTE 1881 mm 1881 mm 1881 mm
  LENGTE 4713 mm 4713 mm 4743 mm
  ZITPLAATSEN 5 5 5
  BAGAGERUIMTE (met neergeklapte achterzetels) 1420 l 1420 l 1420 l
  BAGAGERUIMTE (met achterzetels rechtop) 402 l 402 l 402 l
  KOFFER VOORAAN 81 l 81 l 100 l
  SLEEPVERMOGEN 750 Kg 750 Kg 750 Kg
  OPTIEPACKS RWD AWD GT

  TECHNOLOGY PACK

  CX727 Extended Range Only CX727 Extended Range Only X
  TECHNOLOGY PACK +      

Vragen over de Mustang Mach-E? Of over hoe te bestellen?