Mustang Mach-E® GT

Close
Magneride damping system graphic

Magneride®-schokdempersysteem

De actieve MagneRide®-vering past zich 1000 keer per seconde aan en houdt de Mustang Mach-E GT stevig aan het asfalt gekluisterd voor een soepele, vertrouwenwekkende rit.

Ford Mustang Mach-E front dash board

Untamed Plus-rijmodus

Untamed Plus, ontworpen voor de racebaan en exclusief voor de Mustang Mach-E GT geeft een boost aan de Untamed Drive-modus van de auto voor een krachtigere rijervaring.

* Op basis van een volledig opgeladen Mustang Mach-E GT met een accu voor groter bereik. Geschat bereik met behulp van de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). De vermelde cijfers dienen ter vergelijking en mogen alleen worden vergeleken met andere voertuigen die volgens dezelfde technische procedures zijn getest. Werkelijk rijbereik varieert naargelang de omstandigheden, zoals externe elementen, rijgedrag, routeprofiel, onderhoud van het voertuig en leeftijd en staat van de lithium-ionaccu.  Het totale WLTP-bereik van 490 km weerspiegelt een gecombineerde rijcyclus. De test is uitgevoerd onder gecontroleerde omstandigheden met een omgevingstemperatuur van 23 graden Celsius en zonder klimaat- of elektrische belasting.