MUSTANG MACH-E ONLINE BESTELLEN 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Om te bestellen gaat u gewoon naar de webpagina van de Mustang Mach-E en configureert u de gewenste wagen.

  Selecteer vervolgens een deelnemende Ford-verdeler en log in op uw Ford-account. U krijgt nu de prijs voor de wagen van uw geselecteerde Ford-verdeler. Maak een aanbetaling van uw voorschot bij de verdeler.

  Zodra u heeft betaald, ontvang u per e-mail een bevestiging van uw betaling en een uniek bestelreferentienummer. Als u deze e-mail niet ontvangt, controleer dan uw spamfolder. 

  Als u van gedachten verandert, kunt u de bestelling annuleren en ontvangt u een volledige terugbetaling van uw voorschot. Log in op uw Ford-account, klik op de knop ‘Annuleren’ en volg de instructies op het scherm. Check de Voorwaarden van uw bestelling voor meer informatie.

  Let op: de prijs van de Mustang Mach-E GT zal op een latere datum worden bekendgemaakt.

  U kunt op elk moment opnieuw inloggen op uw Ford-account om de status van uw bestelling na te gaan.

   

 • U hebt de keuze uit 3 verschillende Mustang Mach-E modellen. De Mustang Mach-E RWD en Mustang Mach-E AWD zijn verkrijgbaar vanaf lente 2021. De Mustang Mach-E GT zal verkrijgbaar zijn eind 2021.

  Om uw model te selecteren en uw wagen samen te stellen, gaat u gewoon naar onze configurator.

 • Het is mogelijk dat u een voorschot dient te betalen aan uw geselecteerde Ford-verdeler. De verdeler bepaalt zelf het bedrag van dit voorschot als onderdeel van het betalingsproces op de Ford-website.

  Betalingen op de Ford-website worden verwerkt via een externe leverancier van betalingsdiensten.

 • De Ford consumentenadviesprijs voor de Mustang Mach-E wordt aangegeven bij configuratie van uw wagen op de website. Prijzen kunnen variëren naargelang de verdeler maar wanneer u de Ford-verdeler van uw voorkeur selecteert, krijgt u zijn specifieke prijs.

 • Zodra we uw aanbetaling voor het voorschot van de bestelling hebben ontvangen, zullen we u een e-mailbericht sturen waarin we u de bestelling bevestigen. U kunt dan de voortgang van uw bestelling via uw Ford-account volgen. We zullen u ook een e-mailbericht sturen als er updates zijn.

 • Wanneer u uw Mustang Mach-E bestelt, sturen we u een uniek bestelnummer. Dit is een uniek willekeurig samengesteld 8-cijferig nummer, geen volgnummer. Voor uw eigen veiligheid wordt dit nummer aan u toegewezen en kan het niet worden overgedragen.

 • Het Ford-bestelnummer is belangrijk, verlies het dus niet. Wanneer u belt met uw Ford-verdeler of het klantenrelatiecentrum (CRC) zal dit nummer gevraagd worden om een vraag te geven op uw antwoord.  Het bestelnummer wordt toegekend wanneer u uw wagen bestelt. Het is geen volgnummer, maar een uniek willekeurig samengesteld 8-cijferig nummer. We plannen de productie zoveel mogelijk op grond van de datum van uw bestelling.

 • Ja, u kunt een Mustang Mach-E voor uw bedrijf bestellen. Selecteer gewoon de bedrijfsinstellingen tijdens het betalingsproces. 

  Maar als u meer dan 2 wagens voor uw bedrijf wilt bestellen, moet u contact opnemen met een deelnemende Ford-verdeler.

 • Als u uw bestelling wilt wijzigen, kunt u het klantenrelatiecentrum van Ford bellen op +32 2 700 67 76.

  We adviseren u om eventuele wijzigingen tot een minimum te beperken, omdat dit de levertijd kan verlengen.

 • U kunt maximaal 2 Mustang Mach-E's per gezin bestellen.

  Als u meer dan 2 wagens voor uw bedrijf wilt bestellen, moet u contact opnemen met een deelnemende Ford-verdeler.

 • Absoluut. De Ford Mustang Mach-E's zullen worden verkocht door deelnemende Ford-verdelers. U moet een Ford-verdeler selecteren wanneer u bestelt.

 • Als u van gedachten verandert en uw wagen bij een andere Ford-verdeler wilt kopen, neem dan contact op met uw verdeler of met het klantenrelatiecentrum om de volgende stappen te bespreken. Het is mogelijk dat u uw bestelling moet annuleren via uw Ford-account. 

  Dan kunt u opnieuw een Ford Mustang Mach-E bestellen, en moet u eventueel bij uw nieuwe Ford-verdeler een nieuw voorschot betalen.

  Uw eerder betaald voorschot zal binnen de 7 dagen worden terugbetaald. Hou er rekening mee dat uw nieuwe wagen mogelijk later wordt gebouwd dan de oorspronkelijke wagen.

 • Bestellingen worden enkel online aanvaard. Maar als u liever naar een garage gaat, zal een deelnemende Ford-verdeler u graag door het proces loodsen.

 • Zodra u het online besteltraject volledig hebt afgerond en u online een confirmatieboodschap hebt ontvangen, ontvangt u tevens een bevestiging per email.

 • We zien u niet graag vertrekken. Als u dus problemen hebt, of als u eventuele wijzigingen wilt aanbrengen, laat het ons aub weten. We zullen er alles aan doen om u te helpen.

  U kunt contact opnemen met het klantenrelatiecentrum van Ford op +32 2 700 67 76 of via Live Chat.

  Als u uw bestelling toch wenst te annuleren, logt u gewoon in op uw Ford-account, klikt u op de knop 'Annuleren' en volgt u de instructies op het scherm. Uw voorschot zal binnen 7 dagen via uw oorspronkelijke betalingswijze worden terugbetaald.

  Als u een financiering of leasing gekoppeld hebt aan uw bestelling, kunt u uw bestelling niet online annuleren.  U moet dan contact opnemen met uw verdeler die de bestelling voor u annuleert. 

  Als u meer dan 6 maand geleden hebt besteld en uw betaalkaart is vervallen, betalen we binnen de 10 werkdagen uw voorschot manueel terug.  Dit wordt geregeld door de CRC. 

 • Ja.

  Als u van gedachten verandert en uw bestelling wilt annuleren, log dan gewoon in op uw Ford-account, klik op de knop 'Annuleren' en volg de instructies op het scherm. Uw voorschot zal binnen 7 dagen via uw oorspronkelijke betalingswijze worden terugbetaald.

 • Wanneer er een update van uw bestelling is, laten we u dit per e-mail weten. U krijgt onder andere een melding wanneer uw auto wordt gebouwd of wanneer hij klaar is voor ophalen of levering.

  U kunt ook op elk moment op uw Ford-account inloggen om de voortgang van uw Ford Mustang Mach-E te volgen.

 • Informeer uw Ford-verdeler onmiddellijk over eventuele problemen. 

  We proberen eventuele problemen zo snel mogelijk te corrigeren en een oplossing te vinden.

 • Ja. Zoals gebruikelijk dient u zelf (of uw verzekeringsagent) in te staan voor de registratie van uw nieuwe Mustang Mach-E.

 • Neem contact op met uw Ford-verdeler.

 • Uw definitieve aankoop is bij de Ford-verdeler. Het klantcontract bevat bijgevolg de voorwaarden tussen u als klant en de Ford-verdeler bij wie u uw aankoop doet.

 • Dit is een juridisch document en daarom moet het ondertekend worden. Voor u gemak bevat ons online traject een online (digitale) handtekening.

 • Ja. Als u zich hierbij beter voelt, kies dan de optie ‘ondertekenen bij verdeler'. U kunt hiervoor een bezoek brengen aan uw Ford-verdeler.

 • Dit moet u bespreken met uw Ford-verdeler.

 • Het wijzigen van uw bestelling na checkout moet besproken worden met uw Ford-verdeler.

 • De eerste Mustang Mach-E wagens zullen geleverd worden vanaf lente 2021. 

  Het tijdstip van uw levering hangt af van uw bestelling en van de doorlooptijd die u selecteert bij het plaatsen van uw bestelling. Een geschatte leverdatum wordt vermeld op het klantenbestelformulier wanneer u de bestelling plaatst. Gedurende het volledige bestelproces word u op de hoogte gehouden via e-mail, via uw Ford-account of via uw verdeler.

 • Ja, als u uw bestelling annuleert en een nieuwe bestelling plaatst, zal uw wagen mogelijk worden gebouwd na de datum waarop uw oorspronkelijke wagen zou worden gebouwd.

  Dat betekent dat u uw Mustang Mach-E waarschijnlijk later zult ontvangen dan oorspronkelijk voorzien.

 • Zodra hij beschikbaar is, kunt u uw wagen ophalen bij uw geselecteerde Ford-verdeler. Het zou kunnen dat sommige verdelers tegen een toeslag thuisbezorging aanbieden. 

  Als u bij een Ford-verdeler koopt in een ander land dan het land waar u woont, hebt u mogelijk geen optie voor thuisbezorging. 

  Wanneer uw Mustang Mach-E klaar is, zullen we u een e-mail sturen om een geschikte datum voor levering of ophalen af te spreken. Op dat moment zal uw Ford-verdeler u ook laten weten welke documenten u moet voorleggen bij de overdracht.

  In uw Ford-account kun u uw leveringskeuze bekijken en bewerken. (Alleen deelnemende verdelers)

 • Dit is niet mogelijk online. Indien er wijzigingen moeten aangebracht worden, praat erover met uw Ford-verdeler.

 • Dit is niet mogelijk online. Indien er wijzigingen moeten aangebracht worden, praat erover met uw Ford-verdeler.

 • Levering wordt door de verdeler bepaald. Neem contact op met uw Ford-verdeler voor meer informatie.

 • Met een Ford-account kunt u inloggen op de Ford-website om uw persoonlijke informatie en de informatie over uw bestelling op te slaan en te beheren.    

   

  U moet een Ford-account aanmaken om de nieuwe Mustang Mach-E te bestellen.

  Een Ford-account geeft u toegang tot:

  • Het bekijken van de bestelling van uw nieuwe Mustang Mach-E
  • Statusupdates en meldingen van acties met betrekking tot de bestelling van uw Mustang Mach-E
  • Gepersonaliseerde functies, zoals toegang tot uw gebruikershandleiding
  • Handige instructievideo's

  U kunt een Ford-account aanmaken of op uw account inloggen.

 • Om uw e-mailadres bij te werken, ga naar het onderdeel Settings van de FordPass app. 

  Meer informatie over de FordPass app vindt u hier.