NEW FORD TRANSIT TRAIL

Met een robuust ontwerp, tal van slimme technologieën en een nieuw niveau van mogelijkheden. De nieuwe Ford Transit Trail is gemaakt voor mensen die veeleisender zijn voor hun bedrijf.

Een mechanisch sperdifferentieel stuurt vermogen naar de wielen met de meeste tractie om uw Transit Trail op uitdagend terrein in beweging te houden. De optionele intelligente vierwielaandrijving verbetert de offroad mogelijkheden van deze bestelwagen, zodat u de moeilijkste klussen met gemak aankunt.

Een imposante nieuwe grille met opvallende FORD-letters zorgt gegarandeerd dat u opvalt. Bovendien zorgen de carrosserievormen en de unieke 16 inch lichtmetalen velgen ervoor dat zelfs de moeilijkste klussen stijlvol worden afgehandeld.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BEKIJK DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN DE TRANSIT TRAIL

Waar u ook naar toe moet voor uw werk, de Transit Trail klaart de klus. Van moeilijke rijstroken tot modderige bouwplaatsen, de offroad mogelijkheden van deze bestelwagen zorgen ervoor dat uw activiteiten niet stilvallen. En een opvallend nieuw ontwerp zorgt ervoor dat u altijd opvalt in de menigte.

Transit Van Trail parked

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Klik op onderstaande links voor meer informatie