Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT 2T > Transit Trail

NEW FORD TRANSIT TRAIL

Met een robuust ontwerp, tal van slimme technologieën en een nieuw niveau van mogelijkheden. De nieuwe Ford Transit Trail is gemaakt voor mensen die veeleisender zijn voor hun bedrijf.

Een mechanisch sperdifferentieel stuurt vermogen naar de wielen met de meeste tractie om uw Transit Trail op uitdagend terrein in beweging te houden. De optionele intelligente vierwielaandrijving verbetert de offroad mogelijkheden van deze bestelwagen, zodat u de moeilijkste klussen met gemak aankunt.

Een imposante nieuwe grille met opvallende FORD-letters zorgt gegarandeerd dat u opvalt. Bovendien zorgen de carrosserievormen en de unieke 16 inch lichtmetalen velgen ervoor dat zelfs de moeilijkste klussen stijlvol worden afgehandeld.

Eigenschappen

Waar u ook naar toe moet voor uw werk, de Transit Trail klaart de klus. Van moeilijke rijstroken tot modderige bouwplaatsen, de offroad mogelijkheden van deze bestelwagen zorgen ervoor dat uw activiteiten niet stilvallen. En een opvallend nieuw ontwerp zorgt ervoor dat u altijd opvalt in de menigte.

Transit Van Trail parked

Mechanisch sperdifferentieel

De Transit Trail is verkrijgbaar met een geavanceerd systeem dat is ontworpen om u te helpen uitdagend terrein met gemak aan te pakken. Het mechanische sperdifferentieel vermindert ongewenste wielspin, vooral op losse of ongelijke ondergrond, door vermogen te sturen naar het wiel met de meeste tractie. Dit helpt u vooruit komen en verbetert de stabiliteit van uw voertuig wanneer u die het meest nodig hebt. 

Uitzonderlijke laadruimte en zeer makkelijke toegang

De Transit Trail is een grote bestelwagen met een laadruimte die in alle dimensies indrukwekkend is: laadlengte, breedte en bruikbare interieurhoogte. Met een draagvermogen tot 2,1 ton en 15,1 kubieke meter laadruimte is er plaats voor vracht van meer dan 3 meter lang. Brede zijschuifdeur met elektrische openingsoptie en een achteropstapje zorgen ook voor een probleemloze toegang tot uw lading.

New Transit Trail interior showing palette with load in load space
New Ford Transit Trail all wheel drive diagram

Intelligent All-Wheel Drive

Onder zware rijomstandigheden gaat er niets boven de stevige prestaties van vierwielaandrijving. De Transit Trail is beschikbaar met een optionele intelligente vierwielaandrijving die het mechanische sperdifferentieel vervangt en u helpt om nog soepeler en zelfverzekerder te rijden op uitdagend terrein.

Ford EcoBlue-dieselmotor

De Transit Trail biedt een naadloze mix van kracht en efficiëntie dankzij de geavanceerde 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren.

New Transit Trail engine
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top