HULP NODIG?

Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT 2T

NEW FORD TRANSIT 2T

Slimmere, nog handigere, geconnecteerde technologie. Krachtigere en efficiëntere motoren. Een opvallend nieuw design. En vooral, meer laadvermogen. Dat is de nieuwe Ford Transit 2T.

Brochures & Prijslijsten Uitvoeringen (4.3MB)

Spierkracht en hersenen

De buitenkant van de nieuwste Ford Transit 2T brengt een nieuwe look van het iconisch ontwerp. Aan de binnenkant beschikt de intelligent vormgegeven cabine over een nieuw instrumentenpaneel en een reeks geavanceerde technologieën die zich binnen handbereik bevinden.

New Ford Transit Van

Uitzonderlijke laadruimte en zeer makkelijke toegang

De nieuwe Transit heeft een laadruimte die in alle dimensies indrukwekkend is: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Met 15,1 kubieke meter laadruimte is er plaats voor vracht van meer dan 3 meter lang. En met een laadvermogen tot 2,1 ton zal u nooit te weinig ruimte of vermogen hebben om bijna alles te vervoeren. Brede zijschuifdeuren, geoptimaliseerde openingshoogte en een achteropstapje zorgen ook voor een probleemloze toegang tot uw lading.

Helpt u om slimmer te werken

De nieuwe Ford Transit 2T zit boordevol geavanceerde technologie. Allemaal gemaakt om u slimmer en efficiënter te helpen werken. Daartoe behoren het Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert, beide ontworpen om u te waarschuwen voor andere weggebruikers bij het veranderen van rijstrook of achteruitrijden. En de nieuwe, intelligente Adaptive Cruise Control maakt lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger. Er is zelfs een nieuwe hoogwaardige achteruitrijcamera met downlighter en een breedbeeldcamera aan de voorkant, zodat u zicht hebt op de omgeving rondom uw bestelwagen. Deze technologie is zo handig dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

Blue Ford Transit Van driving on road

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

De nieuwe Transit is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de geavanceerde 2,0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen met een vermogen tot 185 pk vindt u gegarandeerd de motor vindt die aan uw specifieke behoeften voldoet.

De nieuwe Transit zal later ook verkrijgbaar zijn met een HDT-motor (Heavy Duty Truck) voor klanten die op zoek zijn naar een robuust voertuig voor zware taken.

De sleutel tot een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Transit verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, waaronder 4G wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem. Wanneer u dit systeem combineert met de FordPass app op uw telefoon, kunt u controleren of u de deuren hebt vergrendeld, en ze vervolgens vanop afstand vergrendelen of ontgrendelen. U kunt zelfs de locatie van uw auto op een kaart zien. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken als u op een onbekende locatie niet meer weet waar u uw auto geparkeerd hebt.

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection gebruikt radar- en cameratechnologie om de weg voor de auto te scannen. Als er een risico op botsen met een voertuig, voetganger of fietser wordt gedetecteerd, dan geeft het systeem u een waarschuwing. Als u niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden.

Eén bestelwagen, ontelbaar veel combinaties

Eén, twee of meer passagiers. L2-, L3- en L4-carrosserielengten. H2- en H3-dakhoogten.

Bestelwagen

Maximale laadruimte en -capaciteit.

De Ford Transit Bestelwagen is zeer flexibel en opvallend aanpasbaar. Kies uit drie laadlengtes, plus een reeks MTG's en aandrijflijnconfiguraties. Er is een Transit voor elke taak.

Bestelwagen met dubbele cabine (Multi-use)

Veilig transport voor mensen en hun materiaal.

De Ford Transit Bestelwagen met dubbele cabine is speciaal gebouwd om maximaal zeven personen te vervoeren met daarnaast tot 10,6 kubieke meter flexibele laadruimte achter een veilig tussenschot.

Minibus

Veelzijdig interieur met uitneembare zetels.

Als u regelmatig mensen, goederen of een combinatie van beiden vervoert, is er slechts één voertuig dat in aanmerking komt: de Ford Transit Minibus. Een keuze van laadlengtes, MTM's en zitcapaciteit maken van hem het ideale voertuig voor een reeks commerciële toepassingen.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top