Home > Personenwagens > FOCUS > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

In het interieur wordt elke vierkante millimeter ruimte benut om u de veelzijdigste Focus ooit te kunnen bieden. Er is volop hoofd-, been en elleboogruimte voor- en achterin het voertuig, zodat zelfs de grootste passagiers zich comfortabel voelen. De achterbank kan 60/40 worden opgedeeld en bijna volledig platgelegd worden voor maximale bagageruimte. En er is een verstelbare laadvloer die u hoger kunt leggen om een verborgen opbergvak te creëren of lager als u meer ruimte nodig hebt.

Veel ruimte

Met een indrukwekkende laadruimte zult u nooit te weinig ruimte voor uw bagage hebben. Grote passagiers vooraan of achteraan zullen ook de extra knie- en beenruimte op prijs stellen, vooral tijdens langere ritten. En dankzij een verstelbare laadvloer en een handenvrije kofferklep (alleen bij Clipper) kunt u uw auto uiterst gemakkelijk laden.

Ruim en geraffineerd

Het ultramoderne nieuwe design zorgt niet alleen voor een aangenamere rijervaring. Het geeft u ook veel meer ruimte. Het interieur is ruimer, lichter en luchtiger dan ooit tevoren en biedt een meer verfijnde en ontspannende, maar toch stimulerende sfeer.

Ford Focus spacious interior
Ford Focus load floor

Een handige, verstelbare laadvloer

Standaard inbegrepen in de Clipper, en optioneel op de 5-deurs, heeft de vloer van de koffer drie hoogte-instellingen, zo kunt u eronder een verborgen compartiment van variabele grootte creëren. In de hoogste positie, en met de achterbanken neergevouwen, krijgt u een volledig platte laadvloer.

 

Al de laadruimte die u nodig hebt

Welke koetswerkversie u ook kiest, de Focus is ontworpen om u alle ruimte te geven die u nodig hebt. De achterzetels kunnen 60/40 worden gesplitst om de veelzijdigheid te maximaliseren en ze kunnen plat worden opgevouwen, waardoor u meer bagageruimte hebt dan ooit tevoren. Er is zelfs een handig skiluik om makkelijk door te laden.

Ford Focus cargo space
Top