HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Financier & Verzeker > Overzicht Ford Credit > Particulieren > Ford Options

FORD OPTIONS

De beste manier om met een Ford te rijden.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Ford Options is een andere manier om uw auto te financieren, omdat het plan u de mogelijkheid geeft om elke twee of drie jaar met een nieuwe Ford te rijden. Met voorschotten van 0 tot 25% en de zekerheid van een vooraf overeengekomen Toekomstige Gegarandeerde Minimum Waarde (TGMW) is Ford Options misschien het juiste financieringsplan voor u.

Beschikbaarheid

Nieuwe Ford personenvoertuigen

Voordelen

 • De mogelijkheid om vaker met een nieuwe Ford te rijden
 • Vaste, betaalbare afbetalingen, aangepast aan uw persoonlijke behoeften
 • Flexibele termijnen van 24, 36 of 48 maanden
 • Indien u om de 2 jaar van wagen verandert, geniet u steeds van de Ford fabrieksgarantie en beperkt u de onderhoudskosten tot een minimum
 • De zekerheid van een Toekomstige Gegarandeerde Minimum Waarde (TGMW), zodat u beschermd bent tegen een onverwachte val van de prijzen voor tweedehands auto's
 • De wagen is op uw naam ingeschreven
 • Op het einde van het contract beslist u in alle vrijheid of u uw Ford ruilt voor een nieuwe, teruggeeft of behoudt

Hoe het werkt

 • U beslist welke auto u wilt kopen en deelt ons mee hoeveel kilometers u per jaar verwacht te rijden.
 • U kiest het voorschot dat u wilt betalen en de afbetalingsperiode die u past.
 • Wij bepalen dan de Toekomstige Gegarandeerde Minimum Waarde (TGMW), dat is de waarde die de auto minimum zal hebben aan het einde van uw overeengekomen financieringstermijn.
 • Dit bedrag (de TGMW), en het overeengekomen voorschot, worden afgetrokken van de prijs van uw auto.
 • Uw afbetalingen zijn dan gebaseerd op het saldo, verhoogd met de interest op het saldo en de Toekomstige Gegarandeerde Minimum Waarde (TGMW).
 • Uw bevoegde Ford verdeler zal uw aanvraag voor een definitieve goedkeuring doorsturen naar Ford Credit.
 • Wanneer de financieringsdocumenten in orde zijn, kunt u wegrijden in uw nieuwe auto.

Aan het einde van de overeenkomst heeft u drie aantrekkelijke opties

Optie één - Ik neem een nieuwe Ford

Op het einde van uw contract kan u uw huidige Ford ruilen voor een nieuwe. U kan samen met uw erkende Ford verdeler een nieuw model kiezen, dat voldoet aan uw nieuwe behoeften en verwachtingen. Indien u voor uw oude wagen meer krijgt dan de Toekomstige Gegarandeerde Minimum Waarde, kan u dit geld reeds gebruiken als voorschot voor uw nieuw Ford Options contract.

Optie twee - Ik geef de wagen terug

U heeft gedurende de periode van uw contract kunnen genieten van uw Ford en u beslist de wagen in te leveren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de doorverkoop van uw wagen. U kan de wagen dus teruggeven zonder verdere verplichtingen (indien afgesproken kilometergrens is gerespecteerd en de wagen in goede staat is). Indien uw wagen door marktomstandigheden minder waard is, neemt Ford het verlies voor haar rekening.

Optie drie - Ik behoud mijn wagen

U bent gehecht geraakt aan uw Ford... en dat kunnen we begrijpen. Geen probleem, u blijft gewoon met uw Ford rijden. U hoeft dan alleen nog maar de Toekomstige Gegarandeerde Minimum Waarde te betalen en geen euro meer, ook al is uw auto nog veel meer waard. U kunt dat bedrag uiteraard ook financieren voor de periode die u zelf kiest.

Ford Options: verkoop op afbetaling met een verhoogd laatste termijnbedrag mits goedkeuring van het dossier door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE0445.781.316, RPR Brussel. Ford Credit is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. Uw Ford verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

ford options

Nog niet zeker hoe uw wagen te financieren?

Vergelijk onze financiële oplossingen

 • Ford Options: verkoop op afbetaling met een verhoogd laatste termijnbedrag mits goedkeuring van het dossier door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE0445.781.316, RPR Brussel. Ford Credit is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. Uw Ford verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

Top