Home > Financier & Verzeker > Overzicht Ford Credit > Particulieren > Financiering

FINANCIERING

U leent een bepaald bedrag om uw
Ford aan te kopen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Met een financiering (verkoop op afbetaling) leent u een bepaald bedrag om uw Ford aan te kopen. Zo worden de kosten van uw wagen op een efficiënte manier gespreid.

Voordelen

 • U kan vrij het model en de opties kiezen.
 • De wagen is op uw naam ingeschreven.
 • Er is een volledige budgetcontrole: u kiest zelf de contractperiode en het voorschot binnen de wettelijke limieten.
 • Uw dossier wordt efficiënt beheerd via een persoonlijke gesprekspartner: uw Ford verdeler.
 • De investering van eigen kapitaal is beperkt tot het voorschot; de verdere afbetalingen houden uw spaarreserve intact.

Hoe werkt het?

Als u een wagen koopt via een officiële Ford verdeler en deze inschrijft in België kan deze door Ford Credit worden gefinancierd. Bij een financiering betaalt u al dan niet eerst een voorschot. Het resterende bedrag wordt maandelijks afbetaald gedurende een vooraf overeengekomen periode. De aflossingen en de intrestvoet zijn vast voor de gehele contractperiode. De intrest wordt berekend in functie van de looptijd van het contract en het ontleende bedrag. Het gaat hier om een louter financiële operatie waarbij geen sprake is van bijkomende diensten. Uw Ford verdeler dient enkel een kredietaanvraag naar ons door te sturen.

Samenvatting

 • U beslist welke auto u wilt kopen.
 • Kies het voorschot dat u wilt betalen en de afbetalingsperiode die u past.
 • De financieringsspecialist bij uw Ford Concessiehouder kan dan uw maandelijkse afbetalingen berekenen op basis van het saldo en de interest, en u doorverwijzen naar Ford Credit.
 • Wanneer de financieringsdocumenten in orde zijn, kunt u wegrijden in uw nieuwe auto.
 • Wanneer alle betalingen zijn uitgevoerd, is de auto aan het einde van de overeenkomst van u.

Financiering: verkoop op afbetaling mits goedkeuring van het dossier door de kredietgever Ford Credit Belgium BVBA - Hunderenveldlaan 10 - 1082 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0700.484.708 - Rekeningnummer BE81 2200 0107 5524 BIC: GEBA BE BB – Contact center: 02/482.24.65. Uw Ford verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

Configureer uw wagen en bereken uw maandbedrag

Stel uw favoriete Ford samen en bereken het maandbedrag van uw financiering

  Configureer uw wagen en bereken uw maandbedrag

alt

Nog niet zeker hoe uw wagen te financieren?

Vergelijk onze financiële oplossingen

 • Financiering: verkoop op afbetaling mits goedkeuring van het dossier door de kredietgever Ford Credit Belgium BVBA - Hunderenveldlaan 10 - 1082 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0700.484.708 - Rekeningnummer BE81 2200 0107 5524 BIC: GEBA BE BB – Contact center: 02/482.24.65. Uw Ford verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

Top