HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Ervaar Ford > Over Ford > Driver Training Center
Corporate Information

Driver Training Center

Ford Lommel Proving Ground, het enige testcentrum van Ford in Europa en het enige automotive testcentrum in België in het hart van de provincie Limburg, ontwikkelt en perfectioneert sinds 1965 alle nieuwe Ford-voertuigen, in het grootste geheim. Een autocomplex dat in de loop der jaren een afdeling voor rijopleiding heeft ontwikkeld voor de 100 testrijders en de europese ingenieurs die de befaamde dynamische kwaliteiten van Ford ontwikkelen.

Sinds het voorjaar van 2022 biedt deze afdeling haar opleidingen aan het grote publiek aan. Dankzij de unieke infrastructuur en 105 km pistes, de unieke opleidingsinstrumenten, maar vooral de ervaring die de instructeurs de voorbije 25 jaar hebben opgedaan, kan het nieuwe Driver Training Center van Ford Lommel Proving Ground aan de behoeften van alle bestuurders voldoen.

In een professionele maar gezellige sfeer biedt het Driver Training Center een breed scala aan opleidingen. Van defensief rijden tot rijden met hoge snelheid, maar ook specifieke programma's voor bedrijfsvoertuigen, off-road rijden of elektrische voertuigen: de speciaal opgeleide instructeurs gebruiken het volledige Ford-gamma om gepersonaliseerde opleidingen aan te bieden die aangepast zijn aan het niveau van elke deelnemer.

Meer info

Top