Home > Coming soon > New Ford Tourneo Custom plug-in hybrid

NEW FORD TOURNEO CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Gebouwd voor efficiëntie. Ontworpen voor comfort.

De nieuwe Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) is speciaal gebouwd om passagiers efficiënter dan ooit te vervoeren. Slimme, hybride technologie helpt de uitstoot tot een minimum te beperken. Terwijl intelligent design een verfijnd interieur creëert waar iedereen van kan genieten.

New Ford Tourneo Custom PHEV parked next to modern building
New Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid Ecoboost petrol engine

Het beste van twee werelden

De nieuwe Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid heeft twee energiebronnen om uw passagiers hun bestemming op een efficiëntere manier te helpen bereiken. Dankzij een geavanceerde elektrische aandrijflijn kunt u kortere ritten rijden zonder uitstoot. En op langere ritten wordt de meervoudig bekroonde 1.0 liter EcoBoost-motor ingeschakeld om ervoor te zorgen dat u zo ver kunt rijden als u maar wilt. De technologie is ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid en flexibiliteit die u in een Tourneo verwacht.

Moeiteloos opladen

De Plug-in Hybrid kan overal worden opgeladen waar u toegang heeft tot het elektriciteitsnet. Eenmaal volledig opgeladen, kunt u meer dan 56 km rijden op alleen elektrische energie. Dat is voldoende om vrijwel alle korte stadsritten te doen zonder brandstof te gebruiken. Als u bijna zonder stroom zit, vergroot de motor niet alleen het bereik, maar helpt hij ook de batterij op te laden. De Tourneo maakt ook gebruik van slimme zelfopladende technologie, zoals regeneratief remmen, om stroom terug te sturen naar de elektrische motor. Eenmaal voldoende opgeladen, kunt u weer overschakelen naar alleen elektrisch, waardoor u geld bespaart en vervuiling vermindert. 

Opladen van nieuwe Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid
New Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid rear cabin

Altijd in business class reizen

De nieuwe Tourneo Custom Plug-in Hybrid maximaliseert de efficiëntie zonder afbreuk te doen aan ruimte, comfort of flexibiliteit. De achterbank kan in verschillende configuraties worden verplaatst om de beenruimte of bagageruimte te maximaliseren. U kunt zelfs de zitplaatsen opstellen voor vergaderingen wanneer uw passagiers wat ruimte nodig hebben om te praten. De hoogwaardige stoffen zorgen voor een uitzonderlijk comfort, waar u ook zit. En een nauwgezette aandacht voor detail zorgt voor een bijzondere ervaring tijdens elke rit.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top