Home > Personenwagens > TOURNEO COURIER > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Soms zijn het de kleinste details die het grootste verschil maken. Met een reeks vernuftige functies, geavanceerde technologieën en slimme opbergruimtes zullen u en uw passagiers dit verschil duidelijk merken elke keer dat u in uw Tourneo Courier reist.

Ford SYNC. Geavanceerde handsfree technologie

Met Ford SYNC bedient u de muziek en telefoneert u met uw gsm met eenvoudige, directe spraakopdrachten. U kunt spraakopdrachten gebruiken om liedjes af te spelen van een USB of MP3/iPod® of om muziek te streamen van een telefoon met Bluetooth®Tooltip. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor (afhankelijk van de mobiele telefoon waarmee het is verbonden).

Tourneo Courier interior with SYNC display
Tourneo Courier storage display for mobile phones

Intelligente opberging van al uw apparaten

MyFord Dock is ontworpen als houder voor uw GPS, smartphone of MP3-speler met USB-laadpoort inbegrepen.

Comfortabel, ruim en flexibel

De zetels van de Tourneo Courier zijn al even ontspannend en comfortabel als praktisch en duurzaam. Dankzij hun ontwerp zijn ze ook enorm flexibel. De 60/40 verdeling van de achterbank kan bijvoorbeeld worden geplooid en gekanteld in de voetruimte om extra ruimte te maken voor bagage.

Ford Tourneo Courier rear seats
rear adjustable package tray

Het is gemakkelijk om uw bagage te organiseren

Met de verstelbare hoedenplank achteraan is het eenvoudig om uw kofferruimte ten volle te benutten. In de hoogste positie biedt de plank een grotere bagageruimte dan veel andere auto's. In de middelste positie kan het grotere of zwaardere stukken scheiden van kleinere bagage. Daarnaast kunt u de plank rechtopstaand opbergen achter de achterbank om de ruimte volledig open te laten voor al uw bagage.

Omgeven door ruimte

Terwijl u uw benen strekt in de cabine, zult u al snel de overvloedige hoeveelheid ruimte opmerken: ruimte voor u, uw passagiers en de bagage van iedereen.

Front of car interior display
Tourneo Connect storage shelf under seat

Een plek voor alles

De inrichting van de cabine maakt optimaal gebruik van elke vierkante millimeter, zoals de grote, maar discrete opbergruimte boven de twee voorzetels.

Meer opbergruimte, altijd binnen handbereik

In de grote middenconsole kunt u al uw reisaccessoires binnen handbereik en veilig uit het zicht bewaren. Er is plaats voor alles van A4-formaat (zoals bestanden, pads en boeken) en aan de andere zijde van de console zijn er handige bekerhouders.

large centre console storage displaying upright laptop in case
Tourneo Courier close-up of passenger seat

Maak het uzelf gemakkelijk

Korte trips of lange reizen, u zult altijd comfortabel achter het stuur zitten. De bestuurderszetel is verstelbaar in zes richtingen met draaiknop voor neerklappen en aanpassing van de hoogte. Er kan ook een verstelbare ruggensteun worden geïnstalleerd met armsteun. Bovendien kunt u kiezen voor verwarmbare zetels vooraan, elk afzonderlijk verstelbaar in vier richtingen.

Perfect geplaatst stuurwiel

Het is eenvoudig om uw ideale rijpositie te vinden met een stuurwiel dat zowel in de hoogte als in de diepte verstelbaar is.

Ford Tourneo Courier front of car interior
Tourneo Courier open centre console

Een prachtig gecomponeerde soundtrack

Ontwikkeld om de sterkste radiosignalen te zoeken en de hoogste geluidskwaliteit te leveren op de baan. Het geavanceerde audiosysteem kan geleverd worden met premium luidsprekers vooraan en achteraan in uw auto, of in de lijsten aan elke zijde. Het maakt niet uit wat voor muziek u verkiest, of u er naar luistert via USB of de radio van de auto, de Tourneo Courier is een fantastische concertzaal.

Wissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensors schieten in actie zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en gaan vervolgens sneller of trager wissen naargelang de weersomstandigheden. U kunt zelfs uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Red Tourneo Courier parked with front wipers
Man filling up blue Tourneo Courier car with petrol hose

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw Ford, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Frozen Tourneo Courier front window
Electronic Automatic Temperature Control menu

Altijd op de ideale temperatuur

Met de elektronische automatische temperatuurregeling hoeft u alleen de gewenste interieurtemperatuur te selecteren en het systeem houdt deze aan met de geavanceerde airconditioning.

Het geïntegreerde navigatiesysteem brengt u altijd naar uw bestemming

Een volledig ingebouwd satellietnavigatiesysteem met een 5'' kleurenscherm en DAB-audio voor duidelijke gesproken instructies. Het systeem reageert op de reële wegsnelheid en op de actuele verkeerstoestand en kan daarom nauwkeurig geschatte aankomsttijden en reisinformatie leveren. .

Tourneo Courier interior showing sat nav displaying navigation map
Top