Home > Personenwagens > TOURNEO COURIER > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Slim design en premium materialen creëren een helder, luchtig en comfortabel interieur met meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Bijkomende SYNC 3-technologie houdt u moeiteloos geïnformeerd en entertaint u met intuïtieve spraakherkenning en een 6 inch aanraakscherm in kleur.

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live TrafficFordPass with Live Trafic - Tourneo Connect kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Een veilige plaats voor al uw toestellen

De MyFord Dock is ontworpen als houder voor uw gps, smartphone of mp3-speler en bevat een usb-poort.

MyFord Dock
Carplay and Android Auto

AppLink, Apple CarPlay en Android Auto

Met SYNC 3 kunt u SYNC-compatibele apps bedienen met AppLink. En met Apple CarPlay en Android Auto kunt u navigeren op de interface van uw smartphone via het 6 inch kleurenaanraakscherm van uw voertuig, net alsof het uw telefoon zou zijn.

Flexibele zitplaatsen

De comfortabele achterzetels bieden uitstekende ondersteuning voor drie passagiers, zelfs tijdens langere ritten. Wanneer niet gebruikt, kunnen de zetels worden gevouwen en naar voren worden gekanteld voor nog meer bagageruimte.

Ford Tourneo Courier back seats
Ford Tourneo Courier front seats

Heel veel ruimte. Gemakkelijke toegang.

De nieuwe Ford Tourneo Courier heeft meer dan genoeg ruimte voor iedereen, en voor al hun bagage. De wijd openende schuifdeuren achteraan maken in- en uitstappen makkelijk, zelfs op krappe plaatsen. En de achterbank kan worden gevouwen en naar voren worden gekanteld om plaats te bieden aan een veranderende combinatie van passagiers, huisdieren en bezittingen.

Ruitenwissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensors beginnen te wissen zodra ze druppels op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. U kunt zelfs uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Rain Sensing Wipers
Ford Tourneo Courier Easy Fuel detail

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw voertuig, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy Fuel-tankvulsysteem een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Slim gebruik van ruimte

De nieuwe Tourneo Courier biedt meer dan 708 liter bagageruimte, alsook een slimme aanpasbare hoedenplank die u helpt bij het organiseren van uw spullen. U kunt ze hoog zetten om uw bagage verborgen te houden, of u kunt ze verlagen om grotere of meer delicate spullen gescheiden te houden. Wanneer niet in gebruik, kan de hoedenplank makkelijk worden opgeborgen tegen de achterbank.

Interior of Ford Tourneo Courier with person sitting on a box

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Stel de gewenste temperatuur in voor u en uw passagier

Met de optionele Electronic Automatic Temperature Control (EATC) hoeft u slechts de gewenste interieurtemperatuur te kiezen en het systeem handhaaft deze met de geavanceerde airconditioning. Met een nieuwe, automatische instelling in drie stappen controleert u hoe snel en sterk de temperatuur in uw auto stijgt of daalt.

EATC detail
New Ford Transit Courier mirrors

Zijspiegels die zichzelf kunnen verwarmen

Verwarmbare zijspiegels zorgen ervoor dat u bij vriestemperaturen 's ochtends snel kunt wegrijden.

Uitbreidbare kofferruimte

Met de achterbank in rechtopstaande positie heeft de nieuwe Tourneo Courier al meer dan 700 l opbergruimte in de kofferruimte - genoeg voor heel wat bagage. Met de zetels naar beneden creëert u meer dan dubbel zoveel opbergruimte. 1656 l opbergruimte zorgt ervoor dat u steeds heel wat ruimte hebt om al uw spullen te vervoeren.

New Ford Tourneo Courier Boot Space close up
New Ford Transit Courier Satellite Navigation close up

Geavanceerd geïntegreerd navigatiesysteem

De nieuwe Tourneo Courier is verkrijgbaar met een volledig ingebouwd satellietnavigatiesysteem met een 6'' kleurenscherm en DAB-audio. Het systeem reageert op verkeerssnelheid en -omstandigheden via de FordPass-app waarin je Live Traffic kunt gebruiken om in realtime informatie over files te krijgen om ze te ontwijken.

Top