Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Personenwagens > TOURNEO COURIER

TOURNEO COURIER

(ENKEL UIT STOCK)

De Tourneo Courier is compact en veelzijdig, zodat u naadloos kunt afwisselen tussen werk en spel. Het zorgvuldig ontworpen interieur is voorzien van een flexibele zetelschikking die gemakkelijk een comfortabele plaats biedt aan vijf personen. Het kan ook worden geconfigureerd zodat u extra ruimte krijgt om al het nodige te vervoeren.

En nu kunt u genieten van een keuze aan geavanceerde technologieën die zo nuttig zijn dat u zich afvraagt hoe u ooit zonder hebt gedaan. Inclusief systemen om handenvrij verbonden te blijven, en om u te helpen uw snelheid te regelen.

Met zijn ontwerp en verbeterde efficiëntie is de Tourneo Courier de slimste manier om het hele gezin of een volledige lading te vervoeren.

Kies uw kleur

 

Ford Tourneo Courier overview 360 video
Technology that helps you manage your speed

Minder vermoeiende, zuinigere ritten

Cruise Control laat u toe om een snelheid in te stellen die wordt aangehouden tot u de rem of het gaspedaal indrukt. Via schakelaars op het stuur kunt u uw snelheid aanpassen terwijl u rijdt.

Daarnaast houdt de regelbare snelheidsbegrenzer u binnen een vooraf ingestelde snelheidslimiet naar keuze. Het systeem helpt u niet alleen brandstof besparen, het minimaliseert ook de kans dat u een snelheidsovertreding begaat. Naast hun praktische voordelen kunnen beide technologieën lange ritten op de snelweg ontspannender maken.

Een transmissie met 6 versnellingen bespaart brandstof

De nieuwe Tourneo Courier is uitgerust met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, wat leidt tot nog energiezuiniger en efficiënter rijden. Zodra u een voldoende hoge snelheid behaald heeft, schakelt u uw bestelwagen in de 6de versnelling en bespaart u brandstof tijdens het rijden. U zult merken dat het schakelen ook vlot en snel verloopt.

Ford Tourneo Courier 6 gear transmission close up

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live TrafficFordPass with Live Trafic - Tourneo Connect kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Comfortabel, ruim en flexibel

De Tourneo Courier heeft een volledig nieuw interieur, met zetels die even ontspannend en comfortabel als praktisch en duurzaam zijn. Dankzij hun ontwerp zijn ze ook enorm flexibel. De achterbank met 60/40 verdeling kan bijvoorbeeld worden geplooid en gekanteld achter de voorste zetels om extra ruimte te maken voor bagage.

Flexible and comfortable seating system
Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE TOURNEO COURIER AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Alle TOURNEO COURIER versies

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top