HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > S-MAX > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

De Ford S-MAX combineert kracht met zuinigheid. Dat is zeker het geval nu hij met een nieuwe 2.5-liter benzine-hybride motor verkrijgbaar is. De nieuwste technologieën werken hand in hand met deze motoren. Het hybridemodel heeft een continu variabele transmissie. Hierdoor verbruikt u minder brandstof en rijdt u efficiënter. Eco Coach, met EV en Brake Coach, geeft u realtime feedback, zodat u efficiënter kunt rijden.

Krachtig, zuinig en nu geëlektrificeerd

De S-MAX is nu verkrijgbaar met een nieuwe HEV-aandrijflijn (Hybrid Electric Vehicle). Het hybride systeem met een benzinemotor van 2.5 liter levert 190 pk en 200 Nm koppel. Resultaten die ronduit opmerkelijk zijn voor een hybride. Het even indrukwekkende sleepvermogen tot 1.750 kg laat u alles meenemen, van een jetski tot een kleine caravan op reis. Zoals u mag verwachten, is de motor ook erg zuinig, met een CO2-uitstoot van slechts 146 g/km. U hoeft de accu niet via een stopcontact op te laden. De accu is bovendien weggewerkt onder de vloer van de kofferbak zodat u geen bagageruimte verliest.

FORD S-MAX on a bridge
Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Geavanceerde ophanging voor superieur rijgedrag

Een nieuwe geavanceerde multi-link achterwielophanging, gecombineerd met een verbeterde 'McPherson strut' voorwielophanging levert uitstekende wielcontrole en rijkwaliteit, wat bijdraagt aan het zeer responsieve rijgedrag van de auto.

We helpen u om efficiënter te rijden

Verschillende functies kunnen u helpen brandstof te besparen en de oplaadsnelheid van uw hybride accu te maximaliseren. Bekijk uw ritinzichten in de FordPass app om informatie over uw vorige ritten te bekijken. U vindt er onder meer brandstofrapporten om uw uitgaven onder controle te houden. De Brake Coach kan u vertellen hoe u efficiënter kunt remmen om uw brandstofverbruik te verminderen. De EV Coach helpt u om de hybride accu zo snel mogelijk op te laden met regeneratief remmen.

Ford Eco Mode notification on display detail
Top