Home > Personenwagens > S-MAX > Eigenschappen > Comfort

Comfort

De S-MAX verwent iedereen, zowel de bestuurder als de passagiers. Ontdek een reeks functies en technologieën die ervoor zorgen dat elke rit comfortabel en moeiteloos verloopt, met inbegrip van zetels vooraan die u masseren.

Zetels met extra steun... en massage

De multi-contourzetels zijn beschikbaar voor de bestuurder en passagier voorin en kunnen volledig naar wens aangepast worden. Zij bieden bijgevolg meer steun waar u die nodig hebt en kunnen u zelfs masseren, waardoor u langer fris blijft tijdens verre ritten. 

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky
Ford KeyFree fob on the handrest

Zonder sleutel, dat is zonder zorgen

Wandel naar uw auto en het Ford KeyFree-systeem voelt de aanwezigheid van uw sleutelhanger, zelfs als hij zich in uw zak of tas bevindt. De deuren openen zich en wanneer u plaatsneemt hoeft u de contactsleutel niet te gebruiken. U hoeft alleen de koppeling in te trappen en op de Ford Power-startknop te drukken om de motor tot leven te wekken.

Een aanpasbare stuurkolom

Om u te helpen bij het vinden van de meest comfortabele rijpositie is de stuurkolom zowel axiaal als horizontaal verstelbaar.

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Slim zetelsysteem voor ultieme flexibiliteit

De veelzijdige zetelconfiguratie biedt heel wat ruimte voor maximaal vijf/zeven personen, met zitplaatsen en opbergruimte die op meerdere manieren kunnen aangepast worden. Zo kunnen de tweede rij en de derde rij zetels worden neergeklapt om ruimte te maken voor uw sportuitrusting of grote aankopen.

Helpt om u binnen de snelheidslimiet te houden

Intelligent Speed Assist is ontworpen om uw snelheidscontrole te verbeteren, zodat u zich kunt concentreren op de weg. Eerst detecteert de Traffic Sign Recognition-camera automatisch de huidige snelheidslimiet (indien geactiveerd), vervolgens zal het systeem uw maximale snelheid automatisch aanpassen aan die limiet.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail
Ford Power Starter Button detail

Start uw auto met een druk op de knop

U hoeft de sleutel niet te gebruiken. U hoeft alleen maar op de Ford Power-startknop te drukken terwijl u de koppeling intrapt (of het rempedaal bij een automaat) en de motor slaat aan.

Een handenvrije kofferklep die u moeiteloos kunt openen en sluiten

Als u de handen vol hebt, en de S-MAX detecteert de nabijheid van uw KeyFree sleutel, dan kunt u de kofferklep automatisch openen of sluiten door met uw voet te bewegen onder de achterbumper.

Ford S-MAX Man opening a boot without hands
Ford S-MAX SYNC 3 Centre panel with display

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Top