HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > S-MAX > Eigenschappen > Comfort

Comfort

De Ford S-MAX beloont iedereen, met veel ruimte voor passagiers en bagage. Maar als u bijvoorbeeld kampeer- of watersportuitrusting mee moet nemen, kunt u met het flexibele achterbanksysteem nog meer ruimte maken. Om uzelf echt te verwennen, kiest u de Vignale met verwarmde en gekoelde voorzetels die op tien manieren elektrisch verstelbaar zijn en over een massagefunctie beschikken. En om uw ritten nog zorgelozer te maken, werkt de FordPass-app met live verkeersupdates om files te mijden. Daarnaast zijn er ook nog andere nuttige voertuiginzichten en navigatie-informatie.

FordPass Connect modem

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Ford S-MAX is nu ook verkrijgbaar met ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem gestuurd wordt, zodat u druk verkeer kunt vermijden. In geval van een ongeluk kan FordPass Connect zelfs de hulpdiensten waarschuwen met een eCall en hen de locatie van uw voertuig doorgeven.

Toegang tot nog meer functies via de FordPass-app

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass-app met uw smartphone verbonden wordt. Als u verbinding hebt gemaakt, kunt u verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op uw telefoon ontvangen. En als u een automaat hebt, dan kunt u uw auto zelfs starten, zodat deze ijs- en condensvrij is en klaar om te vertrekken wanneer u dat wilt. U kunt uw navigatiesysteem ook vanuit uw huis programmeren door een bestemming via uw telefoon naar de auto te sturen.
Meer info 

FordPass app

Slim zetelsysteem voor ultieme flexibiliteit

De veelzijdige zetelconfiguratie biedt heel wat ruimte voor maximaal vijf/zeven personen, met zitplaatsen en opbergruimte die op meerdere manieren kunnen aangepast worden. Zo kunnen de tweede rij en de derde rij zetels worden neergeklapt om ruimte te maken voor uw sportuitrusting of grote aankopen.

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky
Ford KeyFree fob on the handrest

Zonder sleutel, dat is zonder zorgen

Wandel naar uw auto en het Ford KeyFree-systeem voelt de aanwezigheid van uw sleutelhanger, zelfs als hij zich in uw zak of tas bevindt. De deuren openen zich en wanneer u plaatsneemt hoeft u de contactsleutel niet te gebruiken. U hoeft alleen de koppeling in te trappen en op de Ford Power-startknop te drukken om de motor tot leven te wekken.

Slim zetelsysteem voor ultieme flexibiliteit

De veelzijdige zetelconfiguratie biedt heel wat ruimte voor maximaal vijf/zeven personen, met zitplaatsen en opbergruimte die op meerdere manieren kunnen aangepast worden. Zo kunnen de tweede rij en de derde rij zetels worden neergeklapt om ruimte te maken voor uw sportuitrusting of grote aankopen.

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats
Ergonomic seats

Zit u goed zo?

De S-MAX is verkrijgbaar met speciaal ontworpen ergonomische zetels die uw rug optimaal ondersteunen voor een comfortabele en ontspannen rijervaring, zelfs tijdens lange ritten. De in 18 posities verstelbare zetels (met elektrisch bediende, in 4 posities verstelbare lendensteun) zijn gecertificeerd door de AGR (Actie voor een Gezondere Rug) en worden aanbevolen door artsen en kinesitherapeuten.

Helpt u binnen de snelheidslimiet te blijven

Of de verkeersborden aan de zijkant van de weg staan of erboven geplaatst zijn, of ze tijdelijk of permanent zijn, Traffic Sign Recognition kan ze identificeren. De pictogrammen voor maximumsnelheden en niet-inhaaltekens worden weergegeven op het instrumentenpaneel en waarschuwen u voor wijzigende beperkingen. En Intelligent Speed Assist werkt met verkeersbordherkenning om uw snelheidscontrole te verbeteren, zodat u zich kunt concentreren op de weg. Wanneer het systeem geactiveerd is, kan het de plaatselijke snelheidslimiet detecteren en uw maximumsnelheid vervolgens automatisch aanpassen.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail
Ford Power Starter Button detail

Start uw auto met een druk op de knop

U hoeft de sleutel niet te gebruiken. U hoeft alleen maar op de Ford Power-startknop te drukken terwijl u de koppeling intrapt (of het rempedaal bij een automaat) en de motor slaat aan.

Een handenvrije kofferklep die u moeiteloos kunt openen en sluiten

Als u de handen vol hebt, en de S-MAX detecteert de nabijheid van uw KeyFree sleutel, dan kunt u de kofferklep automatisch openen of sluiten door met uw voet te bewegen onder de achterbumper.

Ford S-MAX Woman opening a boot without hands
Ford S-MAX SYNC 3 Centre panel with display

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Top