Home > Personenwagens > MUSTANG > Kenmerken > Rijervaring

RIJERVARING

Een magnetisch gecontroleerde ophanging, een nieuw aanpasbaar digitaal instrumentenpaneel met een schermdiagonaal van 12 inch en geavanceerde rijtechnologieën zoals selecteerbare rijmodi en Adaptive Cruise Control maken van elke rit in de nieuwe Mustang een onvergetelijke ervaring.

New Ford Mustang transparent model with visible suspension system

Nieuwe MagneRide™ Damping System

Deze geavanceerde nieuwe ophanging zorgt voor zowel een zelfverzekerd gevoel tijdens het rijden als ongekend comfort. Het systeem controleert continu de wegomstandigheden en intenties van de bestuurder, checkt 1000 keer per seconde de dempers en past ze aan. Het systeem selecteert automatisch verschillende rijmodi en past de kalibratie van het systeem aan voor ongeëvenaarde stabiliteit, rijcomfort en controle onder alle omstandigheden.

Meet uw prestaties

Track Apps meet verschillende prestatie-eenheden en toont ze op het instrumentenpaneel zodat u het meeste uit uw nieuwe Ford Mustang kunt halen. Met Track Apps kunt u een acceleratietimer bekijken, remprestaties, etappetijden en meer. Al deze informatie zorgt ervoor dat u de capaciteiten van de Mustang, en uw plezier, kunt maximaliseren wanneer u op een circuit rijdt.

A person sitting behind driving wheel in Ford Mustang for driving test
New Ford Mustang LED lights close-up

Nieuwe led-koplampen en -dagrijlichten

Mustang komt nu met 100% led-koplampen met de kenmerkende drie strepen voor een nauwkeurig en intens lichtpatroon. Automatische grootlichten zijn een handig hulpmiddel als u in het donker rijdt: de grootlichten worden automatisch uitgeschakeld bij tegemoetkomend verkeer of een voorligger, zodat u andere bestuurders niet verblindt. Daarna worden de grootlichten automatisch weer ingeschakeld, voor maximaal zicht. En de dagrijlichten zijn niet alleen prachtig om te zien, maar vergroten ook uw zichtbaarheid.

Stuurbekrachtiging die op elke situatie reageert

Electric Power-Assisted Steering (EPAS) past zich automatisch aan uw snelheid en de omstandigheden aan. Bij lage snelheden kunt u door dit systeem lichter en makkelijker sturen, zodat u beter kunt manoeuvreren. Bij hoge snelheden voelt het sturen steviger, omdat u meer controle nodig hebt. Met Drift Control houdt EPAS nu ook rekening met zijwind en andere rijomstandigheden, terwijl Active Nibble Control ongewenste trillingen in het stuur beperkt.

New Ford Mustang leather steering wheel

Een geavanceerd systeem om binnen uw rijstrook te blijven

Het Lane Keeping System gebruikt een naar voren gerichte camera om te detecteren of u uw rijstrook dreigt te verlaten. Lane Keeping Alert waarschuwt u vervolgens door het stuur te laten trillen en een visuele waarschuwing weer te geven. Als u langzaam of niet reageert, kan Lane Keeping Aid bijsturen om u weer naar de juiste rijstrook te leiden. Deze technologie is ontworpen voor wegen met meerdere rijstroken (zoals snelwegen) en wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder 70 km/u. U kunt het systeem ook handmatig uitschakelen.

New Ford Mustang side-view on coastal road
Ford SYNC logo

Ford SYNC met Emergency Assistance

Emergency Assistance is een belangrijk deel van Ford SYNC. In het geval van een ongeluk waarbij de airbag geactiveerd of de brandstofpomp uitgeschakeld wordt, kan deze technologie via uw telefoon de alarmcentrale bellen indien uw toestel beschikt over Bluetooth®. U kunt kiezen om de oproep te beëindigen of om met de alarmcentrale te praten. Het systeem is zo ontworpen dat het essentiële gegevens kan vermelden, zoals uw gps-coördinatenTooltip.

 

Top