Home > Personenwagens > MUSTANG > Kenmerken > Comfort

COMFORT

De nieuwe Ford Mustang is ontworpen zodat u kunt ontspannen en u volledig kunt overgeven aan de rijervaring - of u nu toert door de stad of een roadtrip maakt met onbekende bestemming.

Ford SYNC with FordPass Connect detail

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Focus Mustang is voor de allereerste keer beschikbaar met  de FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw ingebouwde navigatiesysteem wordt gestuurd.

 

Toegang tot nog meer functies via de FordPass-app

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass-app met uw smartphone verbonden wordt. Als u verbinding hebt gemaakt, kunt u verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op uw telefoon ontvangen. En als u een automaat hebt, dan kunt u uw auto zelfs starten, zodat deze ijs- en condensvrij is en klaar om te vertrekken wanneer u dat wilt. U kunt uw navigatiesysteem ook vanuit uw huis programmeren door een bestemming via uw telefoon naar de auto te sturen.

Hand holding mobile phone displaying FordPass app
Ford Mustang My Mode switch close up

Uw Mustang. Uw regels.

Met MyMode kunt u uw persoonlijke rijmodus instellen en uw voorkeursinstellingen bewaren. Het gaat om de instellingen van de stuurkracht, gasrespons, versnellingen (enkel automatische transmissie), elektronische stabiliteitscontrole en zelfs de intensiteit van de Active Valve Exhaust van de auto.

Top