Home > Personenwagens > NEW MUSTANG > Kenmerken > Comfort

COMFORT

De nieuwe Ford Mustang is ontworpen zodat u kunt ontspannen en u volledig kunt overgeven aan de rijervaring - of u nu toert door de stad of een roadtrip maakt met onbekende bestemming.

Ford SYNC interior display

Ga handsfree met Ford SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie tot nu toe: sneller en eenvoudiger in het gebruik, met verbeterde spraakopdrachten en functionaliteit. De bruikbaarheid van de nieuwe interface is verbeterd door de grotere toetsen. En met het aanraakscherm van 8 inch kunt u net als op smartphones en tablets tikken, vegen en knijpen voor nog intuïtievere navigatie. SYNC 3 beschikt verder over AppLink, Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee toont u de gegevens van uw smartphone op het aanraakscherm.

Kies uw kleur

Kies een kleur die past bij uw humeur voor rijden in het donker met sfeerverlichting. Personaliseer de kleur van de meters op het instrumentenpaneel met sfeerverlichting in zeven kleuren of creëer drie favoriete kleurencombinaties.

MyColour display panel

Uw Mustang. Uw regels.

Met MyMode kunt u uw persoonlijke rijmodus instellen en uw voorkeursinstellingen bewaren. Het gaat om de instellingen van de stuurkracht, gasrespons, versnellingen (enkel automatische transmissie), elektronische stabiliteitscontrole en zelfs de intensiteit van de Active Valve Exhaust van de auto.

Top