Home > Personenwagens > NEW MUSTANG > Kenmerken > Comfort

COMFORT

De nieuwe Ford Mustang is ontworpen zodat u kunt ontspannen en u volledig kunt overgeven aan de rijervaring - of u nu toert door de stad of een roadtrip maakt met onbekende bestemming.

Ford SYNC interior display

Ga handsfree met Ford SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie tot nu toe: sneller en eenvoudiger in het gebruik, met verbeterde spraakopdrachten en functionaliteit. De bruikbaarheid van de nieuwe interface is verbeterd door de grotere toetsen. En met het aanraakscherm van 8 inch kunt u net als op smartphones en tablets tikken, vegen en knijpen voor nog intuïtievere navigatie. SYNC 3 beschikt verder over AppLink, Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee toont u de gegevens van uw smartphone op het aanraakscherm.

Kies uw kleur

Kies een kleur die past bij uw humeur voor rijden in het donker met sfeerverlichting. Personaliseer de kleur van de meters op het instrumentenpaneel met sfeerverlichting in zeven kleuren of creëer drie favoriete kleurencombinaties.

MyColour display panel
New Ford Mustang front interior

Extra comfort met verstelbare, verwarmde zetels

Wat de omstandigheden buiten ook zijn, in uw Mustang zit u altijd behaaglijk dankzij de elektrisch verstelbare zetels. U kunt de optie met zetelverwarming vooraan kiezen, zodat u er ook in de winter lekker warm bijzit.

Vind een restaurant in de Michelin-gids.

Met SYNC 3 kunt u een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen "Ik heb honger' of de Michelingids openen om u te helpen bij het kiezen en reserveren.

SYNC 3 display showing Michelin Guide
Shaker Pro Audio System

Een episch audiosysteem

Het Shaker Pro-audiosysteem heeft een DAB+ Radio met cd- en mp3-speler. Twaalf luidsprekers, waaronder een subwoofer van 8 inch die is ingebouwd in de kofferbak, zorgen samen voor een krachtig en glashelder stereogeluid.

Start uw auto met één druk op de knop

De Mustang detecteert automatisch de aanwezigheid van zijn eigen unieke sleutel, zelfs al zit die in uw zak of tas. Druk simpelweg op de Ford Power-startknop en de motor slaat aan.

Ford Power starter button
Ford Mustang rear view camera

Eenvoudiger achteruitrijden

Paaltjes, fietsen, lage muurtjes … de achteruitrijcamera laat u op een venster geïntegreerd in het SYNC 3-scherm van 8 inch zien wat er zich achter de auto bevindt. Daarnaast maakt hij parkeren makkelijker door virtuele lijnen te tonen die u helpen de auto zelfs in de kleinste ruimte te krijgen. De camera wordt automatisch geactiveerd wanneer u de achteruitversnelling selecteert.

Buitenspiegels en Mustang-verlichting

Telkens als u de deur opent, wordt de grond verlicht met instapverlichting in de vorm van het Mustang-paard.

Mustang pony image being reflected by light
Top