Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Personenwagens > NEW MONDEO > Uitvoeringen > Titanium HEV
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

Ford Mondeo Titanium HEV

Ervaar de luxe van een Mondeo.

Kies voor de efficiëntie van een Hybride.

Dilemma's zijn niet altijd slecht ...

Een kleur kiezen is eenvoudig. Beslissen is wat lastiger.

 

Ford Mondeo HEV close up of 2-0 litre petrol engine

Geniet van het beste van twee werelden

Met de Ford Mondeo Hybrid haalt u het beste uit de combinatie van benzine én elektriciteit. Ervaar een krachtige, responsieve en uiterst efficiënte 2.0 liter benzinemotor. Speciaal ontworpen voor de Mondeo Hybrid om u mee te nemen op langere ritten. Voor korte afstanden (en bij lage snelheden) neemt een geavanceerde elektromotor het roer over.  Deze haalt zijn energie uit een bijzonder lichte lithium-ionbatterij met een verbruik van 1,4 kWh. En om het hele systeem nog wat efficiënter te maken, recupereert Regenerative Braking tot 90% van de energie die normaal verloren gaat via wrijvingsremmen. Deze gewonnen energie wordt vervolgens gebruikt om de hoogvoltage batterij op te laden.

Ontworpen om emissies, brandstof en kosten te besparen

Zijn baanbrekend design en hoogtechnologisch vernuft maximaliseren de voordelen van zowel benzine als elektriciteit. Slimme technologie leert u zelfs wanneer het beter is om over te schakelen op elektrisch. Bijvoorbeeld wanneer u dicht bij huis bent. Het resultaat? Soepele prestaties, een opwindende rijervaring en een gecombineerd brandstofverbruik van slechts 4.0 l / 100 km.*

 

*Het opgegeven brandstofverbruik en elektrische bereik worden gemeten volgens de technische vereisten en specificaties van de Europese richtlijnen (EG) 715/2007 en (EG) 692/2008, zoals recent gewijzigd. Dit maakt een vergelijking tussen modellen en fabrikanten mogelijk en weerspiegelt mogelijks niet de praktijkervaring.

Ford Mondeo HEV engine close-up
Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE MONDEO AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Top