Home > Personenwagens > MONDEO > Eigenschappen > Hybride Technologie

Hybride technologie

De Mondeo Hybrid heeft twee energiebronnen: een conventionele brandstofmotor en een elektrische motor, aangedreven door een batterij. Het systeem schakelt automatisch tussen de aandrijflijnen, of maakt gebruik van een combinatie of beide, om een perfecte mix van vermogen en efficiëntie te leveren. En om het hele systeem nog efficiënter te maken, vangt het regeneratieve remmen energie op die normaal gesproken verloren gaat door frictieremmen, waarna het wordt gerecycleerd om de hoogvoltage batterij op te laden.

Ford Mondeo model showing Regenerative braking functions

Geniet van de voordelen van hybride technologie

Zoals het een auto betaamt die baanbrekend werk maakt van technologie, is de Mondeo verkrijgbaar als een hybride elektrisch voertuig (HEV). Door de voordelen van zowel elektriciteit als benzine te combineren, biedt de Mondeo Hybrid u de mogelijkheid om te genieten van uitstekende efficiëntie en verfijning samen met prestatiebeloften en rijbereik. Regeneratief remmen, een innovatieve SmartGauge met 'Brake Coach' en andere geavanceerde systemen helpen de kracht en efficiëntie van deze auto verder te maximaliseren.

Rijd slimmer

De Ford SmartGauge met EcoGuide maakt gebruik van een intelligent ontwerp en een intuïtieve interface om u te helpen efficiënter te rijden. Een LCD-scherm met hoge resolutie op het dashboard geeft realtime rij-informatie weer, inclusief brandstof- en batterijniveaus. En een animatie op het scherm toont u wanneer u het meest efficiënt rijdt zodat u optimaal kunt besparen.

Ford Mondeo close up of SmartGauge with EcoGuide
Dark and White Ford Mondeo parking in front of modern concrete building

Laat u opmerken

De nieuwe Ford Mondeo Hybrid is ontworpen om u overal te laten opmerken. Strak vormgegeven lijnen maken een krachtig visueel statement. En de chromen grille en de opvallende lichtmetalen velgen maken het ontwerp compleet en creëren een eigentijdse look die past bij de geavanceerde, hybride motor.

Top