Home > Personenwagens > MONDEO > Eigenschappen > Comfort

Comfort

De Ford Mondeo maakt gebruik van slimme technologie en intelligent design om ervoor te zorgen dat u en uw passagiers het meeste uit elke rit halen. Van aanpasbare sfeerverlichting die u naar wens kunt aanpassen, tot automatische temperatuurregeling en zelfs massagezetels voorin... Elk detail is ontworpen om uw tijd op de weg meer ontspannen te maken. De Mondeo is nu verkrijgbaar als Clipper en biedt meer ruimte voor uw bagage dan ooit tevoren.

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Ford Mondeo is nu verkrijgbaar met ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem gestuurd wordt, zodat u druk verkeer kunt vermijden.

Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen
A hand with mobile phone with FordPass Connect app on screen

Download de FordPass-app voor nog meer functies

FordPass Connect wordt nog krachtiger wanneer het is gekoppeld aan uw smartphone via de FordPass-app. Nadat u bent verbonden, ontgrendelt u een reeks innovatieve nieuwe functies. U kunt bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te lokaliseren en op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofniveau, het aantal kilometers en de bandenspanning controleren en waarschuwingen over de veiligheid van uw voertuig direct op uw telefoon ontvangen. Bovendien kunt u zelfs uw auto starten (op automatische transmissie) zodat ijslagen en beslagen ruiten weg zijn en u meteen klaar bent om te vertrekken. U kunt uw navigatiesysteem ook van thuis uit programmeren door een bestemming rechtstreeks vanaf uw telefoon naar de auto te verzenden.

Meer info

 

Praktisch en efficiënt

Door hun grotere batterijen offeren de meeste hybride voertuigen opslagruimte op om een betere efficiëntie te leveren. Maar dankzij slimme techniek en een intelligent ontwerp is de Mondeo Clipper anders: hij heeft alle ruimte die u nodig hebt. Alleen al in de kofferbak is er meer dan 1508 liter ruimte. En de vlakke vloer zorgt voor moeiteloos laden en lossen van uw bagage, om een hybride auto te leveren die zowel veelzijdig als efficiënt is.

Ford Mondeo interior detail showing stowage space
Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Elektrisch bedienbare kofferklep

Dit slimme systeem helpt om het laden en lossen van uw Mondeo zo eenvoudig mogelijk te maken. De kofferklep opent of sluit automatisch, met een druk op de knop. Met deze functie kunt u zelfs de gewenste openingshoogte van de kofferklep instellen.

Ford Mondeo detail of power tailgate
White Ford Mondeo with a little frost on the windshield

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Een panoramisch dak voor een lichter, ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak.

View of Ford Mondeo interior through open rooftop
Ford Mondeo interior with close crop of Sony system panel

Audio & navigatie

Kies voor een geavanceerd Sony DAB-navigatiesysteem met 12 hifi-luidsprekers.

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Ford MyKey detail of dashboard
Multi-Contour Seat

Comfortabel zitten

Fris blijven tijdens lange ritten? Dat lukt beter met de optionele geklimatiseerde zetels met massagefunctie voor bestuurder en passagier. Deze bieden niet alleen extra steun, maar kunnen indien nodig ook een massage geven.

Innovatieve middenconsole

Met de geavanceerde, multifunctionele middenconsole bedient u de meeste voertuigsystemen vanaf één en dezelfde plaats. Alle functies worden duidelijk weergegeven op het scherm en u kan ze zelfs via de schakelpeddels op het stuur bedienen.

Ford Mondeo close crop of centre console
Ford Mondeo close crop of central console with ambient lighting

Kleuren die passen bij uw stemming

Met de sfeerverlichting kunt u in het donker een subtiele en verfijnde gloed in de cabine oproepen. 

Stopcontacten

Naast twee standaard 12V-stopcontacten, kunt u ook kiezen voor een optioneel 230V-stopcontact: ideaal om gereedschap, laptops of ander materiaal op te laden zonder dat u speciale adapters nodig heeft. 

Ford Mondeo interior detail of 230V power socket
Top