Home > Personenwagens > MONDEO > Eigenschappen > Comfort

Comfort

De Ford Mondeo gebruikt slimme technologie en een intelligent ontwerp om voor u en uw pasagiers het maximale uit uw dagelijkse ritten te halen. Van instelbare sfeerverlichting tot dubbele automatische airconditioning en zelfs zetels met massagefunctie. Alles werd ontworpen om zo relaxed mogelijk de weg op te gaan.

 

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Red Ford Mondeo with a panoramic roof parking between two cars on the street
Ford Mondeo interior detail with automatic transmission and ambient lighting

Kleuren die passen bij uw stemming

Met de sfeerverlichting kunt u in het donker een subtiele en verfijnde gloed in de cabine oproepen. 

Een achteruitkijkspiegel die voorkomt dat u verblind raakt

's Nachts rijden is gemakkelijker wanneer de lichten van uw achterliggers u niet verblinden. Daarom detecteert de automatisch dimmende achteruitkijkspiegel van uw Ford het licht van koplampen automatisch en schakelt zelf over op een gedimde instelling.

A detail of a woman looking into auto dimming rear view mirror
Ford MyKey

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Top