Home > Personenwagens > GALAXY > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

Benzine of diesel: welke u ook kiest, geavanceerde technieken en ingenieuze technologieën leveren samen lonende prestaties en een indrukwekkende brandstofzuinigheid.

EcoBoost petrol engine

Ford EcoBoost: geen compromis tussen vermogen en effiiciëntie

Twee Ford EcoBoost-benzinemotoren maken gebruik van een combinatie van directe brandstofinjectie en uitlaatgasturbo om uitstekende prestaties en een laag verbruik af te leveren: 

Een nieuwe 1.5-liter Ford EcoBoost benzinemotor is een nieuwe aanvulling op het revolutionaire Ford EcoBoost-gamma, voor nog lagere emissies en een brandstofverbruik van 6,7 liter/100 km en 160 pk aan vermogen. 

De 2.0-liter Ford EcoBoost levert een indrukwekkend vermogen van 240 pk af. Een speciaal afgestelde sound symposer geeft u ook de mogelijkheid om het uniek motorgeluid rechtstreeks in de cabine te horen wanneer u snel accelereert.

 

 

Tal van dieselopties

Liever diesel? Een geavanceerde 2.0-liter TDCi biedt u een keuze uit vier vermogensopties: 120 pk, 150 pk, 180 pk en een bi-turbo 210 pk. Elke motor beschikt over de nieuwste motortechnologie met beter vermogen, koppel en verbruik en lagere uitstoot.

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Paddle Shift: automatisch en snel tussen versnellingen schakelen op een automaat

De stuurpeddels die u normaal alleen terugvindt op dure sportwagens, zijn verkrijgbaar bij zowel de automatische versnellingsbak met 6 versnellingen en PowerShift-transmissies. Met deze racetechnologie schakelt u snel en moeiteloos met uw vingertoppen. En aangezien de peddels op het stuur zijn gemonteerd, kunt u efficiënter schakelen bij het nemen van bochten.

Top