Home > Personenwagens > GALAXY > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

Of u nu kiest voor benzine of voor diesel, handgeschakeld of automatisch: de geavanceerde techniek in de Ford Galaxy garandeert uitstekende prestaties en een indrukwekkend brandstofrendement.

Ford Galaxy parked side view

Geavanceerde motoren zonder compromissen

Dankzij onze geavanceerde technologie hoeft u niet meer aan vermogen of efficiëntie in te boeten. Galaxy is nu verkrijgbaar met onze nieuwste 2.5-liter benzine-hybride motor. Die motor zorgt voor een uitzonderlijk vermogen van 190 pk en een koppel van 200 Nm, naast een verbeterd brandstofverbruik. Als alternatief heeft onze zuinige 2.0-liter EcoBlue-dieselmotor twee verschillende vermogensopties. U kiest, zonder compromissen.

Verbeterde prestaties

Onze nieuwe 2.0 liter EcoBlue dieselmotoren voldoen reeds aan de nieuwe strenge Euro 6.2 emissienormen. Elke motor beschikt over de nieuwste motortechnologie met een verbeterd vermogen en koppel tot gevolg.

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Paddle Shift: automatisch en snel tussen versnellingen schakelen op een automaat

De stuurpeddels die u normaal alleen terugvindt op dure sportwagens, zijn verkrijgbaar bij de automatische versnellingsbak met 8 versnellingen. Met deze racetechnologie schakelt u snel en moeiteloos met uw vingertoppen. En aangezien de peddels op het stuur zijn gemonteerd, kunt u efficiënter schakelen bij het nemen van bochten.

Top