Home > Personenwagens > GALAXY > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

Of u nu kiest voor benzine of voor diesel, handgeschakeld of automatisch: de geavanceerde techniek in de Ford Galaxy garandeert uitstekende prestaties en een indrukwekkend brandstofrendement.

EcoBoost petrol engine

Ford EcoBoost: geen compromis tussen vermogen en efficiëntie

 

Ford EcoBoost maakt gebruik van een combinatie van directe brandstofinjectie en uitlaatgasturbo om uitstekende prestaties en een laag verbruik af te leveren.

De nieuwe 1.5-liter EcoBoost-benzinemotor draagt bij aan het revolutionaire EcoBoost-gamma, wat zorgt voor een lagere uitstoot en een uitstekend brandstofverbruik samen met 165 pk vermogen.

 

 

 

Verbeterde prestaties

Onze nieuwe 2.0 liter EcoBlue dieselmotoren voldoen reeds aan de nieuwe strenge Euro 6.2 emissienormen. Elke motor beschikt over de nieuwste motortechnologie met een verbeterd vermogen en koppel tot gevolg.

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Paddle Shift: automatisch en snel tussen versnellingen schakelen op een automaat

De stuurpeddels die u normaal alleen terugvindt op dure sportwagens, zijn verkrijgbaar bij de automatische versnellingsbak met 8 versnellingen. Met deze racetechnologie schakelt u snel en moeiteloos met uw vingertoppen. En aangezien de peddels op het stuur zijn gemonteerd, kunt u efficiënter schakelen bij het nemen van bochten.

Top