HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > GALAXY > Eigenschappen > Comfort

Comfort

 

Met speciaal ontworpen ergonomische zetels, een gestroomlijnde, moderne vormgeving en geavanceerde connectiviteit is dit echt een eersteklas ervaring. Welkom aan boord van de nieuwe Ford Galaxy.

Family inside car

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Ford Galaxy is nu ook verkrijgbaar met ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieLiveTraffic-toegang die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem gestuurd wordt, zodat u druk verkeer kunt vermijden.

Toegang tot nog meer functies via de FordPass-app

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass-app met uw smartphone verbonden wordt. Als u verbinding hebt gemaakt, kunt u verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op uw telefoon ontvangen. En als u een automaat hebt, dan kunt u uw auto zelfs starten, zodat deze ijs- en condensvrij is en klaar om te vertrekken wanneer u dat wilt. U kunt uw navigatiesysteem ook vanuit uw huis programmeren door een bestemming via uw telefoon naar de auto te sturen.

Meer info 

FordPass Connect hand with a mobile phone

Moeiteloos zetels vouwen, met een druk op de knop

Met het innovatieve nieuwe EasyFold-systeem kunt u elke zetel van de tweede rij omlaag vouwen met een druk op de knop. En voor het grootste gemak, helpen de EasyFold-drukknop en de PowerFold-functie om sneller grote voorwerpen in te laden, door de 3e rij zetels omlaag en omhoog te vouwen.

Zetels met extra steun... en massage

De nieuwe multi-contourzetels zijn beschikbaar voor de bestuurder en passagier voorin en kunnen volledig naar wens aangepast worden. Zij bieden bijgevolg meer steun waar u die nodig hebt en kunnen u zelfs masseren, waardoor u langer fris blijft tijdens lange ritten. De multi-contourzetels zijn ook beschikbaar met klimaatregeling, zodat u uw perfecte temperatuur kunt instellen.

Ergonomic seat

Zit u goed zo?

De Galaxy is verkrijgbaar met speciaal ontworpen ergonomische zetels die uw rug optimaal ondersteunen voor een comfortabele en ontspannen rijervaring, zelfs tijdens lange ritten. De in 18 posities verstelbare zetels (met elektrisch bediende, in 4 posities verstelbare lendensteun) zijn gecertificeerd door de AGR (Actie voor een Gezondere Rug) en worden aanbevolen door artsen en kinesitherapeuten.

Een handenvrije kofferklep die u moeiteloos kunt openen en sluiten

Als u de handen vol hebt, en de Galaxy detecteert de nabijheid van uw KeyFree sleutel, dan kunt u de kofferklep automatisch openen of sluiten door met uw voet te bewegen onder de achterbumper.

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

Een aanpasbare stuurkolom

Om u te helpen bij het vinden van de meest comfortabele rijpositie is de stuurkolom zowel axiaal als horizontaal verstelbaar.

Handenvrij met SYNC 3

Ford SYNC 3 helpt u verbonden te blijven. U kunt uw telefoon, muziek en navigatie bedienen met natuurlijke spraakopdrachten. U kunt zelfs bestemmingen vanuit de FordPass App op uw smartphone rechtstreeks naar het SYNC 3-navigatiescherm sturen. Het systeem heeft een 8 inch kleurentouchscreen met knijp- en veegbewegingen voor een intuïtieve bediening. SYNC 3 kan ook verbinding maken met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink hebt u toegang tot uw favoriete smartphone-apps.

Ford SYNC 2 hand on the touchscreen
Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Top