Home > Personenwagens > GALAXY > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Comfort, gemak en een onmiskenbaar gevoel dat u eersteklas reist. Welkom aan boord van de Galaxy.

 

Moeiteloos zetels vouwen, met een druk op de knop

Met het innovatieve nieuwe EasyFold-systeem kunt u elke zetel van de tweede rij omlaag vouwen met een druk op de knop. En voor het grootste gemak, helpen de EasyFold-drukknop en de PowerFold-functie om sneller grote voorwerpen in te laden, door de 3e rij zetels omlaag en omhoog te vouwen.

Download de FordPass-app voor nog meer functies

De FordPass-app is een krachtige nieuwe manier om toegang te krijgen tot een reeks Ford-diensten en -ervaringen. Het is ook ontworpen om het leven en de mobiliteit te vergemakkelijken en het reizen aangenamer te maken.
Door de FordPass-app te downloaden, kunt u op geavanceerdere manieren verbonden zijn met uw voertuig. Van toegang tot de informatie van uw voertuig tot het beheren van de servicebehoeften, van het helpen vinden van parkeerplaats tot het u in contact te brengen met Ford Assistance, alles staat op uw smartphone.

FordPass Connect hand with a mobile phone

Zetels met extra steun... en massage

De nieuwe multi-contourzetels zijn beschikbaar voor de bestuurder en passagier voorin en kunnen volledig naar wens aangepast worden. Zij bieden bijgevolg meer steun waar u die nodig hebt en kunnen u zelfs masseren, waardoor u langer fris blijft tijdens lange ritten. De multi-contourzetels zijn ook beschikbaar met klimaatregeling, zodat u uw perfecte temperatuur kunt instellen.

Een handenvrije kofferklep die u moeiteloos kunt openen en sluiten

Als u de handen vol hebt, en de Galaxy detecteert de nabijheid van uw KeyFree sleutel, dan kunt u de kofferklep automatisch openen of sluiten door met uw voet te bewegen onder de achterbumper.

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

Een aanpasbare stuurkolom

Om u te helpen bij het vinden van de meest comfortabele rijpositie is de stuurkolom zowel axiaal als horizontaal verstelbaar.

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Ford SYNC 2 hand on the touchscreen
Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Top